2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

121 بازدید | 10 پست

کسی هست که یائسگی زودرس داشته باشه و درمان شده باشه؟..سنم زیر چهل ساله.

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

سلام عشقم خوبی من هم تو سن کم یاسه شودم ولی درمان شودم  اون هم با درمان طب سوم و طب گیاهی نه دارو های هورمونی و تمام راه های هورمونی رو هم رفت بودم 

حال شماره دکترمو رو برات میزارم و زنگ بزن بهش و مشاوره بگیر مشاوره هم رایگان و بهت قول میدم درمان میشه 

دکتر سجادی متخصص زنان و طب سوم 

شماره تماس ۰۹۰۳۵۳۱۳۴۸۴

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۳۸ ساله یائسه شدم درمان نداره مگر هورمون بگیری

عشقم من مثل خودت بودم و درمان شودم با طب سوم درمان کاملن اصولی و ریشه ای اگه خواستی با این شماره 

تماس بگیری و مشاوره رایگان داره صددرصد درمان میشی ومنو دعا میکنی 

۰۹۰۳۵۳۱۳۴۸۴

من تو سن ۴۹ سالگی متاسفانه دچار یائسگی زودرس شدم و  درگیر خشکی وا.ژن و گرگرفتگی و ریزش مو های شدید شده بودم

یعنی جوری بودش که شبا از شدت حال بدی میخواستم خودمو بک.شم

قرص و دارو هورمونی هم که فقط زد حالمو بدتر کرد و نابود شدم

خواهرم خیلی پیگیر درمانم بود ، یه متخصص بهم معرفی کرد تو تهران،باهاشون صحبت کردم تلفنی برام یه سری دارو های گیاهی خوشمزه فرستادن که به عمرم ندیده بودم و باورم نمیشد با اینا درمان شم ولی با اصرار خواهرم شروع کردم ، اصلا باورم نمیشد تو ماه دوم درمانم تمام علائم یائسگیم از بین رفت و خوابم منظم شده بود😭🤲 پریودی هم برگشت 

با خودم عهد بستم ایدیشونو به همه بدم که نتیجه بگیرن

@darman.sho1

این ایدیشونه ، همگی پیام بدید بهشون ایشالا که صد در صد نتیجه میگیرید🤝💥

همه اش تبلیغات میکنن... اصلا ۴۹ سالگی دیگه موقع یائسگیه. زودرس که نیستش..چه درمانی میخواستی آخه.

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
من تو سن ۴۹ سالگی متاسفانه دچار یائسگی زودرس شدم و درگیر خشکی وا.ژن و گرگرفتگی و ریزش مو های شدید ش ...

۴۹ سالگی که دیگه یائسگی زودرس حساب نمیشه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
من ۳۸ ساله یائسه شدم درمان نداره مگر هورمون بگیری

سلام دوست عزیز ، یائسگی زودرس علل مختلفی دارد ، درمان هورمونی به هیچ عنوان توصیه نمی شود زیرا عوارض جدی برای فرد دارد و ریسک سرطان ؛ سکته قلبی را بشدت افزایش میدهد . بهترین راه علاوه بر شیوه سبک زندگی سالم ( رژیم پرپروتئین و سبزیجات به همراه ورزش ) مصرف مکمل فرایل اید زنان که یک مولتی ویتامین مینرالی است که حاوی گیاه پنج انگشت و شبدر قرمز برای تنظیم سیکل قاعدگی و تعادل هورمونی است .

سلام دوست عزیز ، یائسگی زودرس علل مختلفی دارد ، درمان هورمونی به هیچ عنوان توصیه نمی شود زیرا عوارض ...

ممنون بابت راهنماییتون عزیزم 😘

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁