2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

143 بازدید | 10 پست

کسی هست که یائسگی زودرس داشته باشه و درمان شده باشه؟..سنم زیر چهل ساله.

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

سلام عشقم خوبی من هم تو سن کم یاسه شودم ولی درمان شودم  اون هم با درمان طب سوم و طب گیاهی نه دارو های هورمونی و تمام راه های هورمونی رو هم رفت بودم 

حال شماره دکترمو رو برات میزارم و زنگ بزن بهش و مشاوره بگیر مشاوره هم رایگان و بهت قول میدم درمان میشه 

دکتر سجادی متخصص زنان و طب سوم 

شماره تماس ۰۹۰۳۵۳۱۳۴۸۴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۳۸ ساله یائسه شدم درمان نداره مگر هورمون بگیری

عشقم من مثل خودت بودم و درمان شودم با طب سوم درمان کاملن اصولی و ریشه ای اگه خواستی با این شماره 

تماس بگیری و مشاوره رایگان داره صددرصد درمان میشی ومنو دعا میکنی 

۰۹۰۳۵۳۱۳۴۸۴

من تو سن ۴۹ سالگی متاسفانه دچار یائسگی زودرس شدم و  درگیر خشکی وا.ژن و گرگرفتگی و ریزش مو های شدید شده بودم

یعنی جوری بودش که شبا از شدت حال بدی میخواستم خودمو بک.شم

قرص و دارو هورمونی هم که فقط زد حالمو بدتر کرد و نابود شدم

خواهرم خیلی پیگیر درمانم بود ، یه متخصص بهم معرفی کرد تو تهران،باهاشون صحبت کردم تلفنی برام یه سری دارو های گیاهی خوشمزه فرستادن که به عمرم ندیده بودم و باورم نمیشد با اینا درمان شم ولی با اصرار خواهرم شروع کردم ، اصلا باورم نمیشد تو ماه دوم درمانم تمام علائم یائسگیم از بین رفت و خوابم منظم شده بود😭🤲 پریودی هم برگشت 

با خودم عهد بستم ایدیشونو به همه بدم که نتیجه بگیرن

@darman.sho1

این ایدیشونه ، همگی پیام بدید بهشون ایشالا که صد در صد نتیجه میگیرید🤝💥

همه اش تبلیغات میکنن... اصلا ۴۹ سالگی دیگه موقع یائسگیه. زودرس که نیستش..چه درمانی میخواستی آخه.

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
من تو سن ۴۹ سالگی متاسفانه دچار یائسگی زودرس شدم و درگیر خشکی وا.ژن و گرگرفتگی و ریزش مو های شدید ش ...

۴۹ سالگی که دیگه یائسگی زودرس حساب نمیشه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
من ۳۸ ساله یائسه شدم درمان نداره مگر هورمون بگیری

سلام دوست عزیز ، یائسگی زودرس علل مختلفی دارد ، درمان هورمونی به هیچ عنوان توصیه نمی شود زیرا عوارض جدی برای فرد دارد و ریسک سرطان ؛ سکته قلبی را بشدت افزایش میدهد . بهترین راه علاوه بر شیوه سبک زندگی سالم ( رژیم پرپروتئین و سبزیجات به همراه ورزش ) مصرف مکمل فرایل اید زنان که یک مولتی ویتامین مینرالی است که حاوی گیاه پنج انگشت و شبدر قرمز برای تنظیم سیکل قاعدگی و تعادل هورمونی است .

سلام دوست عزیز ، یائسگی زودرس علل مختلفی دارد ، درمان هورمونی به هیچ عنوان توصیه نمی شود زیرا عوارض ...

ممنون بابت راهنماییتون عزیزم 😘

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁