2777
2789
عنوان

کمی خنده😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2906 بازدید | 190 پست

ضربان قلب من

باتو:\/\/\/\/

دور از تو:\/\/\/\/

بدون تو:\/\/\/\/

قلبه... مسخره بازي که نيست

کار خودشو ميکنه

بود و نبودت فرقی نداره

والااا 😐😂

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

تازه داشتم با خودم کنار میومدم که اشکالی نداره بعضیا به فِلافِل میگن فَلافِل،

تا امروز تو بازار که یکی داد میزد میگفت بدو بیا فُلافُل 😂😂😂

🤪🤣🤣🤪

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو دسشویی دانشگاه، کاغذ زده بودند که آب قطع است. 😐

یکی با خودکار زیرش نوشته بود: دیگه دیره،😰 خیلی دیره!😂😂😂

من قسمت تاریخ تولدو اسم رو ندارمالان ۷ساله یه دوست دارم رفت و امد و هردفعه هم داداششو میبینم از ما ک ...

😐😐😐😂😂😂😂😆😆😆😆

من براش تراپیست بودم ولی اون دامپزشک نیاز داشت.

😂‌

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

غمگینم مثل فست فودی که زنش مرده ولی مجبوره بندری بزنه :)😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

من اگه بمیرمم از اون دنیا باید زنگ بزنم به مامانم بگم رسیدم😂

حدقل خر شرک بامزه بود، خرای دور من فقط نفهمن :)))😂😂

خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂

اومدیم دو روز زندگی کنیم همش آلارم آلارم آلارم.😂

😁😁❤️سلام قشنگم چطوری حالت خوبه؟؟

سلام گلم 

بد نیستم. الحمدالله ..... 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
عشقم بیا جوک بخون@مادر1400

ممنون عزیزم ...... اومدمممممممممممم

دلت شاد ... اتفاقا نیاز دارم به لحاظ روحی 

برم دونه دونه بخونم و دعا کنم همه تون رو 😘

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
من قیافم در این حد زشته که 🤕تنها کسی که بهم نخ داد ننم بود گفت بیا این سوزنو نخ کن من چشمم نمیبینه� ...

جررررررررررررررررر