miss_zhina مدیر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12103 عنوان کمی خنده😂 | مشاهده متن کامل بحث + 2869 بازدید | 190 پست بیاین جوک بگیم بخندیم😅🥲 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجانزده نخواهد کرد ..🤍 1403/12/20 | 19:06 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 90077 قدیما هر وقت میخواستن عکس خانوادگی بگیرن هر چی وسایل لاکچری داشتن میچپوندن تو عکس،یادمه یبار خواستیم عکس بگیریم چیز قابل توجهی پیدا نکردیم از جمالی همسایمون که شایعه شده بود تو خیابون علی دایی رو دیده خواهش کردیم تو عکسمون باشه 😂😂😂 میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق. ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12103 @پروین_دختر_ساسان بیا عشقم بخند😂🥲 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجانزده نخواهد کرد ..🤍
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 90077 رفتم کفش بخرم قیمتارو که دیدم،گفتم من که با اقوامم رودربایستی ندارم با دمپایی میرم عید دیدنی😂😂 میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق. ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔
شکوفه_شکننده عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 73 دوتا دختر روستایی سرشون درد میکنه قرص میخورن بعد میبینن یه حالی شدن و خوابشون نمیبره میگن چیکار کنیم چیکار نکنیم تا صبح میشینن نون میپزن آقایون هول سایت یه تجویز پزشکی دارم براتون روزی سه مشت خاک بریزین روی سرتون یه مشت هم کافور خورده شود تماااام🤬😤
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 90077 شوهرم انقد که بی احساسہ مثل چوب میمونه😒واس چهارشنــــبه سوری🔥 گذاشتمش کناااار😂😂 میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق. ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 90077 دانشمندان اعلام کردن غذای مونده توی یخچال مضره و نباید خورده بشهشما یه کاسه قرمه سبزی و نصف پیتزایی که تو یخچال مونده رو بده بهش، اگه نگفت غلط کردم بیا بزن تو گوش من😂😂😂 میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق. ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 90077 بابام یه مدت از شبکه های مختلف جومونگ نیگا میکردتو یه شبکه ژنرال هموسو میمُرد میزد یه شبکه دیگه که زنده بود اونجا نیگا میکرد! 😂😂 میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق. ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 90077 واقعا چند روز دیگه عیده؟!من نه تنها لباس زمستونه هایی که سیو کرده بودم رو نخریدم، بلکه حتی لباس پارسال عیدمم نخریدم😁😂😂 میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق. ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔
شکوفه_شکننده عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 73 الان چند روزه چند نفر جمع شدن به مادربزرگم یاد بدن دخترداییم که تازه بدنیا اومده و اسمش "آتریسا"س ، نگه "باتریساز"😂😂 آقایون هول سایت یه تجویز پزشکی دارم براتون روزی سه مشت خاک بریزین روی سرتون یه مشت هم کافور خورده شود تماااام🤬😤
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 90077 بابام صدام کرد گفت بیا این چک یه میلیاردی رو بگیر برو بزن به زندگیت ، گرفتم گفتم بابا این که توش چیزی ننوشته ،گفت با آبلیمو نوشتم برو بزار زیر شمع نمایان شه... بعد با خندهای شیطانی ازم دور تر شد 😂😂😂 میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق. ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 90077 ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻠﯿﻂ ﮐﻨﺴﺮﺕ ﮔﻔﺖ :ﭼﻨﺪﻩ ؟ﮔﻔﺘﯿﻢ 40 ﺗﻮﻣﺎﻧﯽ ،60 ﺗﻮﻣﺎﻧﯽ ،70 ﺗﻮﻣﺎﻧﯽﮔﻔﺖ : ﺍﯾﻨﺎ ﭼﻪ ﻓﺮﻗﯽ ﻣﯿﮑﻨﻦ ؟ﮔﻔﺘﯿﻢ ﺑﺴﺘﮕﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﮐﺠﺎ ﺑﺸﯿﻨﯿﻦ !ﮔﻔﺖ ﻣﺎ یافت اباد ﻣﯿﺸﯿﻨﯿﻢﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﻠﯿﻂ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ﻣﻠﯿﺢ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﻓﺖ😂😂 میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق. ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 90077 مورد داشتیم دختره رفته شیرینی فروشی گفته 1 جعبه شیرینی میخوامیارو گفته چند کیلویی؟دختره گفته 55 کیلو ام ولی رژیم گرفتم لاغر شم!!!میگن شیرینی فروشه رفته تو یخچال نشسته میگه من کیک تولدم ...😂😂 میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق. ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 90077 رفتم بازار لب تاب بخرم...........پولم نرسید تی تاپ خریدم..نیشتو ببند.حالا من پول نداشتم تو بــآس بخندی؟😂😝😝😝😝 میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق. ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔
شکوفه_شکننده عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 73 مغز من تو گل فروشی:به کاکتوس دست بزن😐😂😂😂 آقایون هول سایت یه تجویز پزشکی دارم براتون روزی سه مشت خاک بریزین روی سرتون یه مشت هم کافور خورده شود تماااام🤬😤
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 90077 یکسال شده بینیشو عمل کرده ولی همچنان چسب میزنهلامصب اون دماغ دیگه پُخته ولش کن😁🤭 میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق. ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔