کاکتوس_۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 511 عنوان جنگی بیاین 48 بازدید | 6 پست مبگه دلت خنک شد تصادف کردم گفتم چرا همچین فکری میکنی گفت شاید خدا خپاسته بهم بفهمونه چون به خاطر تفاوت شخصیتی ک دارم باهات و دوری شهرمون قصد ازدواج باهاتو ندارم .خدا خواسته بفهمونه بهم دورتو خط بکشم . 1403/12/20 | 19:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elleryyyy عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 7657 ببین بزار توی فکر خودش بمونه من گاهی که با همسرم دعوا میکنم میره بیرون اتفاقی براش میفته ، بهش میگم ببین خدا چقدر خوبه کارمای این رفتارتو چقدر زود ازت گرفت 😅🖐 بزار یکم خدا ترس بشه! نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
کاکتوس_۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 511 ببین بزار توی فکر خودش بمونه من گاهی که با همسرم دعوا میکنم میره بیرون اتفاقی براش میفته ، بهش میگم ... شما شوهرته خب.اینو چی بگم بهش چه جوابی ؟ شوهرم نیست 😂
elleryyyy عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 7657 شما شوهرته خب.اینو چی بگم بهش چه جوابی ؟ شوهرم نیست 😂 من مثال زدم تو هم همین جوابو بهش بده کارما جوابشو داده دیگه 😅 بزار تو فکر خودش بمونه اصلا جوابشم ندادی ندادی! نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
کاکتوس_۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 511 من مثال زدم تو هم همین جوابو بهش بده کارما جوابشو داده دیگه 😅 بزار تو فکر خودش بمونه اصلا جوابشم ند ... ☹️☹️