2789
عنوان

خسته شدم

72 بازدید | 8 پست

از درس همچیز از مدرسه از دبیرستان استرس همه درسام زیر ده بخدا الان میگین تلاش کن من میخونم بازم گند میزنم همه میگن تو هیچ استعدادی نداری صفری هیچی به هیچی جدی هیچ استعدادی ندارممم؟؟؟ خسته شدم.... اگه نخونمم ابروم جلو کل فامیل میره ابرو پدر مادرم بچه های کل فامیل لیسانس فوق لیسانس من نخونم ابروم میره.. بخدا همشون استعدادی دارن من هیچی به هیچی)) : الان دوباره نصیحتم میکنین هیچکس درک نمیکنه...همش میگن بدرد نخور باشه من بدرد هیچی نمیخورم من چرتم من استعداد هیچی ندارم.... همچیزنم صفره میدونم... 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

ممنونم ازتون... 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چجوری وقتی کل درسم زیر ده همش میخونم همه مسخرم میکنن... میگن تو مغزت فلانه هیچی بلد نیستی درسات همه ...

همه قرار نیس درسمون خوب باشه تلاشتو بکن دنبال راهش برو اگر نشد ولش کن

همه قرار نیس درسمون خوب باشه تلاشتو بکن دنبال راهش برو اگر نشد ولش کن

چجوری خانوادمو دیدی؟؟؟؟ همش مسخرم میکنن همه همکلاسی هام نمرشون خوبه من چی؟؟؟ خوبم ؟؟؟ 

چند سالته؟

۱۶

تو این سن فقط با صبر کارت جلو میره

چجوری؟؟؟ صبر کنم درسم خوب شه نمیشه؟؟ اصلا مگه فقد درس عالیه یا کارای دیگه فقد لیسانس فوق لیسانس میگیری همچیز تموم اما من بدبخت هرروز بخاطر درس گریه میکنم استرس حتی یبار فکرم زد خودکشی کنم...