2777
2789
عنوان

سرگیجه شدید

60 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من دو هفته سردرد شدید دارم و یک هفته سرگیجه شدید. مغز و اعصابم رفتم اسکن کرد چیزی نبود. گفت میگرن یا تنش عصبی. دپاکین میخورم. بنظرتون از دپاکین سرگیجه گرفتم یا گوش میانی یا بخاطر سردرد 

خودم خسته شدم ۴مرتبه دکتر رفتم.

سرگیجه گوش میانی چطوریه؟

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

سرگیجه با اسکن مشخص نمیشه باید ام آر آی بری.من سرگیجه شدید داشتم گفتن ام اس داری .۱۰سال پیش‌

مرسی😒

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی😒

نمیخوام نگرانت کنم. من الان ۹ساله دارو مصرف نمیکنم. گیر این مافیا نیافتادم. با روش حکیم خیراندیش زندگی میکنم. سالن و سلامت

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
سرگیجه با اسکن مشخص نمیشه باید ام آر آی بری.من سرگیجه شدید داشتم گفتن ام اس داری .۱۰سال پیش‌

من بخاطر سردرد رفتم اسکن نه سرگیجه

اتفاقا گز گز و سردرد و سرگیجه پارسال هم داشتم؛ فکر کردم ام اس؛ رفتم ام ار ای گفت چیزی نیست بخاطر میگرن. یک سال خوب بودم دوباره همون علائم با شدت ببشتر دارم.

نمیخوام نگرانت کنم. من الان ۹ساله دارو مصرف نمیکنم. گیر این مافیا نیافتادم. با روش حکیم خیراندیش زند ...

حکیم خیر اندیش کیه؟

من بخاطر سردرد رفتم اسکن نه سرگیجهاتفاقا گز گز و سردرد و سرگیجه پارسال هم داشتم؛ فکر کردم ام اس؛ رفت ...

خلاصه هر دردی با روش حکیم خیراندیش به راحتی درمان پذیره

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
پدر طب سنتی. ریاست دانشکده ابوعلی سینا . یه سرچ کنی متوجه میشی. شبکه های تلوزیونی زیاد اومده

مرسی