امروز صبح گفتم حالم بد بود بالا میاوردم آخرین بار یه باره فشار روی کل بدنم اومد حس کردم کل بدنم کاملا بی حس شد صبح خواستم خودکار بردارم بنویسم دستم کمی بی حس بود به مرور خوب شدم اما پاهام ... پاهام انگار که توان ندارن بدنمو حمل کنن کل مهرها ی پام یه حالتی بی حسی و درد همراه هم دارند مثلا اینکه اونقدر سنگین شدن که وقتی میذارم رو زمین نمیتونم راه برم و پام جلو ببرم. یعنی چی شده ؟ اصلا مهم هست که بخاطرش برم دکتر ؟ پریودم هستم ولی هیچوقت اینطوری نشدم از کمر به پایین فقط درد مهره حس میکنم
برو دکتر عزیزم ممکن هر چیزی دلیلش باشه اعصاب کم خونی و... ولی راستش خواهرزاده ی دامادمون اینطوری میشد بعد فهمیدن ام اس گرفته فقط شانس آورد زود فهمیده بودن تحت نظره الان برو دکتر ان شاء الله که چیزی نباشه فقط برو دلیلشو بفهم خیالتم راحت بشه
زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
نگران نباش عزیزم شایدم از اعصابته یا کمبود ویتامین و کمخونی همه ی این علایم ها که فقط برای ام اس نیست ان شاء الله مشکلی نداری فقط گفتم حواست باشه خوب چکاپ بری که بعدا برات داستان نشه طوری نمیشه
زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃