2777
2789
عنوان

خرید کادو🫠

162 بازدید | 14 پست

دخترا نامزدم رفته سفرکاری بعد امروز زنگ زده برای سوغاتی برای مامان چی بگیرم چی بیشتر دوست داره من روم نشد چیزی نگفتم گفتم نمیخواد چیزی بگیری 🥲گفت منتظرم فکرهاتون بکن ببین چی میخواد بهم بگو:)😂اقا الان چی بگم بهش اخه چی بخره:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بگو یه چراغ خواب فانتزی کوچیک بگیره

برای مامانم به نظرت خوبه؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

از مامانت بپرس ببین چی دوست داره...میتونی از سوغاتی های اون شهر هم بگیره....بعد نگو نه نمیخواد بگیری.... شاید دوست داره اینجوری تو دل مامانت جا بازکنه.....مسیر عشق و علاقه شو نبند....هدیه رو هم که گرفتی تشکر کن ازش.

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

از مامانت بپرس ببین چی دوست داره...میتونی از سوغاتی های اون شهر هم بگیره....بعد نگو نه نمیخواد بگیری ...

گفتم به مامانم نگم سوپرایز بشه😂🥲

مرسی عزیزم بابت کمکت🤍

بگو مرسی عزیزم بسلامتی برسی کافیهبعد هم بگو خوراکی مثل شیرینی های اونجا یا لباس

مرسی عزیزم بابت کمک ات🥲🤍

یه چیزی بگومثل‌ خوراکی یا یه روسری

ایده خوبیه مرسی عزیزم🥲

اره دوس پسر من برای مامانم از کیش آورد 😅

خوشش اومد مامانت؟

خیلیییی اخه بامزه و با قیمت کم بود اما واقعا خوشحال شد

چه  جالببب به نامزدم بگم اگه داشتن بخره مرسییی بابت ایده قشنگت🥲