2777
2789
عنوان

متخصصان بی بی چک

335 بازدید | 21 پست

میگم من نینیم سه ماهشه 

بعد از یکسال ده روز پیش رابطه داشتم که همسرم مطمئنه درست جلوگیری گرده ولی من شک دارم 

یعنی اعصابم چند روزه داغونه 

چند سال منتظر بودم هزارو یک بار دکتر کلی ازمایش های گرون نشدم که اخر سر خدا خواست طبیعی شدم 

ولی دیگه فعلا نمیخوام یعنی واقعا سخته حاملگی سخت زایمان سخت یعنی تصور بارداری واقعا سخته

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه راه مطمین انتخاب کنین که اعصابت خورد نشه هر سری

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

توهم سریع باردار شدن بعد زایمان تقریبا برا همه هست

خودتو اذیت نکن به اندازه کافی این چند وقت برا بارداری و زایمان و حالا نگه داری بچه تحت فشاری 

ازین به بعد روش مطمین انتخاب کن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
منم مشکل شما رودارم شما چند روز بعد زایمانتون اولین پروییدتون وشدید اخه من پسرن دوماهش هنوز پرویید ن ...

دو ماهه که خیلی زوده

مخصوصا اگه شیر مادر بخورن ممکنه تا ۲ سال هم بشکه

ولی معنیش این نیست که تخمکگذاری ندارید

برا هر کسی متفاوته

اخه چه راهی  خودم که قرصو امپول نمی تونم  اونم والله 😐

چرا قرص نمیشه؟؟

قرص مخصوص شیردهی بگیر لاینسترول

توهم سریع باردار شدن بعد زایمان تقریبا برا همه هست خودتو اذیت نکن به اندازه کافی این چند وقت برا با ...

افسردگی شدید گرفتم😭

یعنی حالو وصله برام نمونده 

حاملگی سختی داشتم نه ماه استراحت مطلق بودم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔