2777
2789

چرا؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

چرا خوشحالی؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چون پس‌اندازتو تبدیل به طلا کردی فکر میکنی سود کردی؟

درسته رو طلات سود میکنی ولی گرونی طلا رو همه چی اثر میذاره‌...

خیلی سطحی نگاه میکنی

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

فرقی برام نداره

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

واقعا چون پس‌اندازتو تبدیل به طلا کردی فکر میکنی سود کردی؟درسته رو طلات سود میکنی ولی گرونی طلا رو ه ...

اره اگه وقتی گرون میشه هیشکی نخره اینجوری نمیشه ب نظرم😔

دخترباس تودل بروباشه😜                             

حاضرم طلاهام که مثلا گرون خریدم  بشه گرمی هزارتومن ولی همه چی ارزون بشه و فشار نیاد به مردم الان هرکس یکم طلا داره شاید خوشحال باشه ولی اینا تاوان داره بقیه چیزا هم گرون میشه الان هرچقدر همه چی گرون شده بعد برج ۳ بیشتر از این گرون میشه