اناریجه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 839 عنوان فرص اورژانسی 99 بازدید | 11 پست دوستم یک روز بعد تموم شدن پریود رابطه داشت و ... همون لحظه اورژانسی خورد احتمال بارداریش هست ؟؟خیلی نگرانه منم تجربه ای از اورژانسی خوردن ندارم اورژانسی تنسی ۷۵ دوتا باهم خورد تازه وارد نیستم کاربری قبلیم سال۹۷بود ولی از ترس شناسایی شدن ترکوندم 😔😔این کاربری جدیدمه 1403/12/20 | 15:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشم_درشته عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 26748 من ی بار ارژانسی خوردم 19روز پریودیم تاخیر داشت🤦🏻♀️اخه شنیده بودم بعد از خوردن قرص پریود میشی بدتر شدم به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
اناریجه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 839 من ی بار ارژانسی خوردم 19روز پریودیم تاخیر داشت🤦🏻♀️اخه شنیده بودم بعد از خوردن قرص پریود میشی بدت ... چه بدبعد باردار نشدی وقتی اورژانسی خوردی؟ تازه وارد نیستم کاربری قبلیم سال۹۷بود ولی از ترس شناسایی شدن ترکوندم 😔😔این کاربری جدیدمه
نمیبخشمت عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 1369 من ی بار ارژانسی خوردم 19روز پریودیم تاخیر داشت🤦🏻♀️اخه شنیده بودم بعد از خوردن قرص پریود میشی بدت ... منم سری قبل اورژانسی خوردم ولی دوماه پریود نشدم.دیگه داشت باورم میشد که باردارم و حتی دوبار بی بی چک هم زدم.با قرص اورژانسی خییییلی درصدش پایینه که باردار بشه.مگه اینکه خیلی کم شانس باشه
امیر1377 عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 738 اوه اوه 😅 چه تایمی هم بوده ، دوتا خورده؟ قاعدتا یبار دیگ باید پریود بشه منتهی 😅به این سرعت اون رحم نابود میشه که بگو بره دکتر حتما انسانم آرزوست
چشم_درشته عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 26748 چه بدبعد باردار نشدی وقتی اورژانسی خوردی؟ رابطه نداشتم😂😂😂💔 به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
چشم_درشته عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 26748 منم سری قبل اورژانسی خوردم ولی دوماه پریود نشدم.دیگه داشت باورم میشد که باردارم و حتی دوبار بی بی چک ... ددقیقا به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
نمیبخشمت عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 1369 چه بدبعد باردار نشدی وقتی اورژانسی خوردی؟ نه عزیزم .خیلی درصد بارداری پایینه چون زود قرص اورژانسی رو خورده.اگه ۷۲ساعت میگذشت ممکن بود باردار بشه
اناریجه مدیر استارتر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 839 منم سری قبل اورژانسی خوردم ولی دوماه پریود نشدم.دیگه داشت باورم میشد که باردارم و حتی دوبار بی بی چک ... وای چقدر زجر اور ادم باورش میشه بارداره قشنگ 😂😂 تازه وارد نیستم کاربری قبلیم سال۹۷بود ولی از ترس شناسایی شدن ترکوندم 😔😔این کاربری جدیدمه
نمیبخشمت عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 1369 ددقیقا چقدر استرس داشتم .به همسرم هم میگفتم شاید باردار باشم عصبانی میشد.نشد که یه دختر براش بیارم.
نمیبخشمت عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 1369 وای چقدر زجر اور ادم باورش میشه بارداره قشنگ 😂😂 آخ آخ خیلی حس بدیه.از بس تلقین کردم بخودم حتی تهوع هم داشتم .در این حد رفته بودم تو نقش،🤣