2777
2789

یکی از شروط که همسرم موقع ازدواج گذاشت این بود نه ناخون بکارم نه موهامو رنگ کنم😒😒

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یکی از شروط که همسرم موقع ازدواج گذاشت این بود نه ناخون بکارم نه موهامو رنگ کنم😒😒

شوهرمنم میگفت حققققق نداری مو رنگ کنی

منم دارم فکر میکنم واسه عید چه رنگی بزارم🤩🤩

شوهرمنم میگفت حققققق نداری مو رنگ کنیمنم دارم فکر میکنم واسه عید چه رنگی بزارم🤩🤩

البته من خودمم نمیخوام رنگ کنم موهام خرمایی رنگه

ولی این خیلی یه دندس

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

البته من خودمم نمیخوام رنگ کنم موهام خرمایی رنگهولی این خیلی یه دندس

فکر نمیکنم بدتر ازشوهرمن باشه 

به مانتوی کوتاه ارایش رنگ مو به همه چییییم گیرمیده ولی من با خنده کارخودمو میکنم ولی اگه ببینم عصبانی شده کوتاه میام ک دعوانشه

فکر نمیکنم بدتر ازشوهرمن باشه به مانتوی کوتاه ارایش رنگ مو به همه چییییم گیرمیده ولی من با خنده کارخ ...

ببین‌ما خیلی نیست عقدبستیم ولی یه بار بهم سرمه نکش جلو برادرام

من کشيدم (خیلی استفاده میکنم بهم میاد)

ازن تا چند روز باهام حرف نزد

ببین‌ما خیلی نیست عقدبستیم ولی یه بار بهم سرمه نکش جلو برادراممن کشيدم (خیلی استفاده میکنم بهم میاد) ...

اها عقدین منم تو دوران عقد ازاین مشکلا داشتم بامنم سر آرایش کردن قهرکرده بود الان۵ ساله ازدواج کردیم خیلی بهترشده ولی همچنان به آرایشم گیرمیده ولی مثه قبلا نیس

2790
2778
2791
2779
2792