2777

یکی از شروط که همسرم موقع ازدواج گذاشت این بود نه ناخون بکارم نه موهامو رنگ کنم😒😒

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شوهرمنم میگفت حققققق نداری مو رنگ کنیمنم دارم فکر میکنم واسه عید چه رنگی بزارم🤩🤩

البته من خودمم نمیخوام رنگ کنم موهام خرمایی رنگه

ولی این خیلی یه دندس

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

البته من خودمم نمیخوام رنگ کنم موهام خرمایی رنگهولی این خیلی یه دندس

فکر نمیکنم بدتر ازشوهرمن باشه 

به مانتوی کوتاه ارایش رنگ مو به همه چییییم گیرمیده ولی من با خنده کارخودمو میکنم ولی اگه ببینم عصبانی شده کوتاه میام ک دعوانشه

فکر نمیکنم بدتر ازشوهرمن باشه به مانتوی کوتاه ارایش رنگ مو به همه چییییم گیرمیده ولی من با خنده کارخ ...

ببین‌ما خیلی نیست عقدبستیم ولی یه بار بهم سرمه نکش جلو برادرام

من کشيدم (خیلی استفاده میکنم بهم میاد)

ازن تا چند روز باهام حرف نزد

ببین‌ما خیلی نیست عقدبستیم ولی یه بار بهم سرمه نکش جلو برادراممن کشيدم (خیلی استفاده میکنم بهم میاد) ...

اها عقدین منم تو دوران عقد ازاین مشکلا داشتم بامنم سر آرایش کردن قهرکرده بود الان۵ ساله ازدواج کردیم خیلی بهترشده ولی همچنان به آرایشم گیرمیده ولی مثه قبلا نیس