2777
2789
عنوان

خوشگلای من بیاین یه لحظههه

55 بازدید | 6 پست

کسی s23fe داشته؟ راضی اید؟ به قیمتش میارزه؟ ۳۵تومنه 

خدایا شکر واسه همه چی شکر برای خونه برای امنیت برای عشق برای تلاش برای پیروزی برای شکست برای غم برای شادی برای سلامتی برای بیماری بی نهایت شکر❤خدایا نزار بی رحمی ها و سختیای روزگار ازم آدم بی رحمی بسازه ❤🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارسال گرفتم اون موقع 26بود خوبه

دوربینش خوبه ؟

خدایا شکر واسه همه چی شکر برای خونه برای امنیت برای عشق برای تلاش برای پیروزی برای شکست برای غم برای شادی برای سلامتی برای بیماری بی نهایت شکر❤خدایا نزار بی رحمی ها و سختیای روزگار ازم آدم بی رحمی بسازه ❤🦋

ویدئو برسیش رو از موبونیوز ببین 

عملکردش رو بررسی می‌کنه اسم گوشی رو +موبونیوز سرچ کن

صفر تا صد گوشی رو بررسی می‌کنه من همیشه قبل از خرید گوشی ازشون مشاوره میگیرم خیلی خوبن 

زرافهی بابا

ویدئو برسیش رو از موبونیوز ببین عملکردش رو بررسی می‌کنه اسم گوشی رو +موبونیوز سرچ کنصفر تا صد گوشی ر ...

مرسی گلی🌹🍯