2777
2789
عنوان

خیانت همسر

601 بازدید | 24 پست

ترو خدا بیان من باهاتون حرف بزنم دلم داره میترکه من پسرم یه مریضی وحشتناک داره وامسال فهمیدم شوهرم تو چند سال گذشته همش بهم خیانت میکرده اصلا شرایط جدا شدن ندارم خیانت شوهرم نمیتونم فراموش کنم زیر بار این همه غم کم آوردم بعضی وقتا دلم میخواد بهش خیانت کنم تا دلم آروم بشه ولی من اصلا نمیتونم مثل اون بشم یعنی تو ذاتم نیست ولی دلم خیلی شکسته

عزیزم درکت می‌کنم و متاسفانه تنها نیستی

اکثر مردا همینطور شدن خدا هممون رو هدایت کنه

من اینجوری کنار اومدم که گذاشتم پای رشدم، اینکه دیدگاهم کارهام و... تغییر کرد

چیزی که نکشتت قوی‌ترت می‌کنه

به هیچکس جز خدا نباید دل ببندیم

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم درکت می‌کنم و متاسفانه تنها نیستیاکثر مردا همینطور شدن خدا هممون رو هدایت کنهمن اینجوری کنار ا ...

خیلی برام سخت دوم آوردن من سر گرم بچه بزرگ کردن بودم براش اون سرگرم خیانت به منو بچهام

عزیزم درکت می‌کنم و متاسفانه تنها نیستیاکثر مردا همینطور شدن خدا هممون رو هدایت کنهمن اینجوری کنار ا ...

والله من بخدا دل بستم گفتم اگه شوهر خوبی ندارم دوتا بچه مثل دسته گل دارم ولی خدا نزاشت زندگی کنم به پسر قشنگم بدترین بیماری داد😭😭😭 من دلم به بچهام خوش کرده بودم الان چطوری سرپا باشم دیگه

اگر میخواید از این مشکلات بیاید بیرون میتونم کمکتون کنم

مریضی پسرم درمانی نداره چطور حل میشه مشکلم ،خیانتم من نمیتونم فراموش کنم شاید بخاطر بچهام وزندگی خودم درست کردم بمونم ولی محاله من فراموش کنم 

مریضی پسرم درمانی نداره چطور حل میشه مشکلم ،خیانتم من نمیتونم فراموش کنم شاید بخاطر بچهام وزندگی خود ...

بابت مریضی میشه ریشه یابیش کرد و از راه های دیگه یه کاریش ، بابت خیانت هم اون خاطرات بد و ... از بین برد ، حرف زیاده ، اینجا نمیشه گفت 

والله من بخدا دل بستم گفتم اگه شوهر خوبی ندارم دوتا بچه مثل دسته گل دارم ولی خدا نزاشت زندگی کنم به ...

عزیزم، سخت‌ترین نقش‌ها رو به بهترین بازیگرا میدن، مطمئن باش پادش ذات پاک و صبوریت رو می‌بینی

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

من موندم مردی که زنش خوشگله وفاداره سنش کمه همه چیز تمومه وخودشم ادعا میکنه که دوسش داره چرا باید دنبال کسی دیگه باشه

عزیزم منم حال شما رو دارم ولی مال من دو ماه تقریبا گذشته و به کمک داروی اعصاب کمی آرومتر شدم

ولی از دلم اصلاااااااا نمیره 

منم با خودم میگم وقتی که من داشتم بچه های اونو بزرگ میکردم اون سرگرم یه زن دیگه بوده