ترو خدا بیان من باهاتون حرف بزنم دلم داره میترکه من پسرم یه مریضی وحشتناک داره وامسال فهمیدم شوهرم تو چند سال گذشته همش بهم خیانت میکرده اصلا شرایط جدا شدن ندارم خیانت شوهرم نمیتونم فراموش کنم زیر بار این همه غم کم آوردم بعضی وقتا دلم میخواد بهش خیانت کنم تا دلم آروم بشه ولی من اصلا نمیتونم مثل اون بشم یعنی تو ذاتم نیست ولی دلم خیلی شکسته
من اینجوری کنار اومدم که گذاشتم پای رشدم، اینکه دیدگاهم کارهام و... تغییر کرد
چیزی که نکشتت قویترت میکنه
به هیچکس جز خدا نباید دل ببندیم
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفتهای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آنها، مخلوط زبانها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
عزیزم درکت میکنم و متاسفانه تنها نیستیاکثر مردا همینطور شدن خدا هممون رو هدایت کنهمن اینجوری کنار ا ...
والله من بخدا دل بستم گفتم اگه شوهر خوبی ندارم دوتا بچه مثل دسته گل دارم ولی خدا نزاشت زندگی کنم به پسر قشنگم بدترین بیماری داد😭😭😭 من دلم به بچهام خوش کرده بودم الان چطوری سرپا باشم دیگه
والله من بخدا دل بستم گفتم اگه شوهر خوبی ندارم دوتا بچه مثل دسته گل دارم ولی خدا نزاشت زندگی کنم به ...
عزیزم، سختترین نقشها رو به بهترین بازیگرا میدن، مطمئن باش پادش ذات پاک و صبوریت رو میبینی
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفتهای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آنها، مخلوط زبانها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/