park_rose مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 479 عنوان چطور بفهمم داره گولم میزنه 136 بازدید | 22 پست هشت ماهی میشه باهم در ارتباطیم،مامانش سه بار منو خواستگاری کرده بود که بابام رد کرد،حس میکنم منو واقعا دوست نداره و فقط داره تظاهر میکنه نمیدونم باید چطور بفهمم یه دختر با پوست تیره که موهاش فرفریه:) 1403/12/20 | 14:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تاج_ملک_ملوک عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4094 دوست نداشتە باشە چرا بیاد خواستگاری؟ دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️
derena عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 1423 مگه احمقه بیاد. خواستگاری کسی که دوستش نداره تو این وعض گردنی؟ Memories pass away, what matters is which ones last.
زهوریم عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 5340 اگه بیشتر حرف میزنه تا اینکه برای عملی کردنشون تلاش کنه ولی خب همین خواستگاری نشونهی دوست داشتنه
vienaaa عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5777 دوست نداشتە باشە چرا بیاد خواستگاری؟ خیلی دلایل هست ازدواج که از روی عشق نیست برای تشکیل خانواده برای ایندش فرار از تنهایی حتی فراموش کردن عشق سابق دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻
park_rose مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 479 دوست نداشتە باشە چرا بیاد خواستگاری؟ وقتی خواستگاریم کردن باهاش در ارتباط نبودم،آخه یه سری رفتاراش اینو نمیگه.. یه دختر با پوست تیره که موهاش فرفریه:)
park_rose مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 479 اه همیشه حس ها درست میگن خیلی میترسم واقعا یه دختر با پوست تیره که موهاش فرفریه:)
تاج_ملک_ملوک عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4094 خیلی دلایل هست ازدواج که از روی عشق نیست برای تشکیل خانواده برای ایندش فرار از تنهایی حتی فراموش کرد ... بلە درست میگیداگە دودل هستی کات کن دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️
تاج_ملک_ملوک عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 4094 وقتی خواستگاریم کردن باهاش در ارتباط نبودم،آخه یه سری رفتاراش اینو نمیگه.. تا از دوست داشتنش مطمئن نبودی ازدواج نکنیااااتهش پشیمونیەبە چشم دیدم دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️
vienaaa عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5777 خیلی میترسم واقعا باور کن منم یبار همچین حسی داشتم درست بود مثلا خیلی احساسی شب بخیر اینا میکفت بعد من چک میکردم بعدش هم انلاینه ولی حوصله منو نداشت اخرش هم دستش رو شد دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻
park_rose مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 479 بلە درست میگیداگە دودل هستی کات کن بیخیال بشو نیست یه دختر با پوست تیره که موهاش فرفریه:)
park_rose مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 479 خیلی دلایل هست ازدواج که از روی عشق نیست برای تشکیل خانواده برای ایندش فرار از تنهایی حتی فراموش کرد ... موافقم ولی ول کن نیست، هر بار که میگم کات کنیم اجازه نمیده یه دختر با پوست تیره که موهاش فرفریه:)
park_rose مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 479 تا از دوست داشتنش مطمئن نبودی ازدواج نکنیااااتهش پشیمونیەبە چشم دیدم میخوام مطمئن شم ولی نمیدونم باید چیکار کنم، حس میکنم چون مثلا سنم پایینه میخواد گولم بزنه یه دختر با پوست تیره که موهاش فرفریه:)