2777
2789
عنوان

دانشگاه

78 بازدید | 9 پست

سلام ، من دیپلم جدید ۴ ساله کاردانش دارم رشته کشاورزی ، الآن میخوام برم دانشگاه غیرانتفاعی رشته سینما کارشناسی پیوسته ، کنکور نداره و نوشته بر اساس سوابق تحصیلی ، این یعنی چی ؟ سابقه تحصیلی چیه دیگه ، نکنه منظورش اینه یه بار دیگه باید این درسها رو نهایی امتحان بدم که سابقه حساب بشه ؟ نمی‌دونم با ترمیم معدل و همه چیز قاطی کردم 

نه نیازی نیست برو ثبت نامت میکنن

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴

یعنی معدل دبیرستان 

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واسه ثبت نامش هم بی زحمت میشه بهم بگی باید برم خود دانشگاه یا اینکه توی سایت سنجش باید انجامش بدم ؟

من حقیقت تجربه ای نداشتم فقط میدونم رشته های بر اساس سوابق تحصیلی مخصوصا دانشگاه های غیردولتی معدل اصلا مهم نیست

نحوه ثبت نامشو زنگ بزنین از دانشگاه بپرسین

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴

میشه لطفا جوابمو بدید اون لرزش سر که فک می‌کردید یهو گردنتون تیک میزنه از چی بود

اعصاب + بیخوابی یا خوابیدن در ساعت های غیر متعارف

یعنی شاید خیلیا فکر کنند خواب تأثیری نداره ولی باید بگم یکی از عوامل ایجاد کننده مشکلات همین کم خوابی یا دیر خوابیدنه که شاید به چشم هم نیاد ولی زمان که بگذره میبینی چقدر به هم ریخته شدی چه جسمی چه روحی ، اعصاب هم که دیگه گفتن نداره ، شاید به جرئت بشه گفت بزرگترین و بدترین عامل وجود هر بیماری ، استرس و اضطراب و اعصاب خوردی و .... هست

به نظرم اعصابتو درست کن ، شکرگذار خدا باش ، از زندگیت لذت درست و به جا رو ببر و خوابتم درست کن تا همه چیز درست بشه

اعصاب + بیخوابی یا خوابیدن در ساعت های غیر متعارفیعنی شاید خیلیا فکر کنند خواب تأثیری نداره ولی باید ...

این مدت خیلی استرس داشتم خیلی زیاد همش وسواس فکری و الان چند روزه که گردنم یه صدا تق مثل کلیک کردن میده و سرم باهاش یه تکون میخوره مثل تیک زدم الان باز فکرم شده ۱ ماه پیشم دکتر گفت دیسک گردن داری و گردنم صدا میداد موقع حرکت الان نمیدونم این از چیه