2777
2789
عنوان

باید برم چه دکتری😭

435 بازدید | 43 پست

دوستان لطفا نصیحت نکنین من تصمیمم رو گرفتم شرایط خوبی نداریم بچمم زیر یه ساله صبح رفتم چکاپ سونو دادم گفت بارداری دنیا رو سرم خراب شد توروخدا چیکار کنم برم پیش چه دکتری برم زنان بهم قرص میده؟فقط ساک بارداری تشکیل شده گفت ۵هفتس لطفا کمکم کنین تورو به این ماه عزیز قضاوت نکنین فقط بگین کجا برم همین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی به اسم جلوگیری وجود داشت 

گناهه گناه 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
چیزی به اسم جلوگیری وجود داشت گناهه گناه

عزمزم گفتم قضاوت نکنین جلوگیری داشتیم متاسفانه کاندوم پاره شد دوتا قرص اورژانسی هم خوردم دیگه باید چیکار میکردم خودمم میدونم گناهه ولی بااین شرایط من بدتر اذیت میشه🥺

عزمزم گفتم قضاوت نکنین جلوگیری داشتیم متاسفانه کاندوم پاره شد دوتا قرص اورژانسی هم خوردم دیگه باید چ ...

عزیزم خوددانی ولی سقط برای خودتم عوارض داره خب

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
یعنی چی کجا بری دوتارو باهم بزرگ کردن ک بهتره تو ک این سختیو میکشی برا دوتا بکش

عزمزم من عاشق بچم مشکل اقتصادی داریم به زور داریم زندگی می‌کنیم آرزو خیلی چیزا تو دلمونه بحث اینه🥺بچم ۸ماهشه دوس دارم بهترین‌چیزا رو داشته باشه ولی هیچی نداره 😭

عزمزم من عاشق بچم مشکل اقتصادی داریم به زور داریم زندگی می‌کنیم آرزو خیلی چیزا تو دلمونه بحث اینه🥺ب ...

به خدا اعتماد کن بچه تو سن 16 17 سالگی میفهمه چی به چیه اون موقع پول میخواد خدا بیشترشو میرسونه

به خدا اعتماد کن بچه تو سن 16 17 سالگی میفهمه چی به چیه اون موقع پول میخواد خدا بیشترشو میرسونه

پس تو سن کوچیک پوشک شیرخشک دکتر دارو اینا پس چی ؟تازه حاملگی هرماه باید بری چکاپ اونم به کنار