2777
2789
عنوان

مکث کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12416 بازدید | 1445 پست

ان شالله امـروز ظهر

خدا یه دستی به

زندگیتون بکشـه

تمام مشکلاتتون رفع بشه

الهـی دلتون پراز محبت

روزی تون پراز برکت

و زندگیتون

پراز خوشبختی باشه

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

اگر کسی چشم زیبابین نداشته باشه،

خدا هرچقدرم بهش نعمت بده

بازم کم و کاستی ها

و نقص ها رو بیشتر می بینه.

آدمی که داشته هاش رو می بینه،

بیشتر از زندگیش لذت می بره.

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آمدن هر صبح ۱ شنبه

پیام خداوند برای

آغاز۱فرصت تازه است

برخیزو در این فرصت تازه

زندگی کن و

تغییر مثبتی ایجادکن

و از ۱ روز دوست

داشتنی لذت ببر

اهالی بهشــت

چهار نشانه دارند

روی گشاده،زبان نرم

دل مهربان و قلب بخشنده

این گلها تقدیم به

شما ڪه اهل بهشتید

بابت آرزوهایی که محقق

نشدند بی تابی نکنید

گاهی خدا بوسیله ی همین

محقق نکردن آرزوها،

جلوی مصیبت های بعد

از آن را می گیرد.

برای همہ ی دنیا دعا کنید

مثل پروردگارکہ مهربانی اش

بر همہ سایہ افکنده است

ای دوست…

مرا دعا کن شاید نزدیکتر

از من بہ خدا ایستاده ای

الآن دبدم دقیقا یک سال قبل شب عید تو تاپیک مهدوی دوستمون قاصدک خش خبرم لایکم کرده بود 

این جمله تگ بوده بی شباهت به موضوع تاپیک نیست❤️🙂

وَاللَّهُ يَعْلَمُ مَا فِي قُلُوبِكُمْ «حواسم هست چی تو دلت میگذره» احزاب ۵۱

پس به خودش پناه ببر...

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
♥️همه کاره خداست ♥️دلنامه حضرت ابراهیم علیه السلام در قرآن 🌈همان خدایی که مرا غذا می‌دهد و آب می‌ن ...

آمین الله خدا همگی الله خداالله حضرت ابراهیم خداهمگی خداملدرخداخداقرآن خداهمگی خداالله خدا الله پرودکارعالم خدا

خدایادوست دارم الله خدادوستون دارم خداالله

در پناه خدای مهربون سلامت و عاقبت بخیر باشید عزیزم💚

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام 🌹 و الهی به حرمت این ماه رحمت اجابت بشیالهی بهترین تقدیرها تو شبهای قدر برات رقم زده بشه۱۴ صلو ...

ممنون عزیزم 🙏خدا خیرتون بده

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

••|💚🦋|••

خـط‌میزنـم‌..!

یڪی‌یڪی‌دل‌خواسته‌‌‌های

غیـراز #ظھورت را؛

خسران‌زده‌ام‌..

اگرجـزشما ازاجابت‌خانه‌ی‌

"ارباب"چیزی‌طلب‌ڪنم.. :))❕♥️

❤️‍🩹اللھم‌عجݪ‌الولیڪ‌اݪفࢪج‌‌‌'❤️‍🩹

آقا

❤️