2777
2789
عنوان

مکث کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12483 بازدید | 1445 پست

خدایا توبهترین رفیق منی🌸🌸

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

خدایا تو بهترین مونس هرکسی هستی🦋

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدای مهربانم💓درین دنیای پر از شلوغی و هیاهوتو همیشه آرامش منیسکوت و آرامش وحال خوشم🥰 به درگاه و با ...

سلام عزیزم ❤️ من تو گرفتاری خیلی سختی افتادم ،میشه تو این شب های عزیز با دل پاکت واسه من دعا کنین 🙏خدا به بچه های معصومم رحم کنه باباشون نجات پیدا کنه 

. درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود،خودتون را خسته نکنید ❌🚫❌من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

سلام عزیزم ❤️ من تو گرفتاری خیلی سختی افتادم ،میشه تو این شب های عزیز با دل پاکت واسه من دعا کنین 🙏 ...

سلام 🌹 و الهی به حرمت این ماه رحمت اجابت بشی

الهی بهترین تقدیرها تو شبهای قدر برات رقم زده بشه

۱۴ صلوات هدیه به ۱۴ معصوم فرستادم برای حاجتتون🤲

که ان شاء الله به دعاشون گره های مشکلاتتون شل و

خدا بازش کنه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

تا چند وقت پیش عقیده داشتم همه چیز دست خداست و‌ما بنده هاش خیلی کاره ای نیستیم. ولی تازگیا بهم ثابت شده که خدا با هیچ‌ کس دشمنی نداره یعنی خداوند خیلی عظیم تر و بزرگتر از اونی که بخواد با کسی دشمنی داشته باشه. و اگر بخواد بنا به عدالت و‌قدرتش عمل کنه اوضاع من و‌امثال من خیلی بدتر از اینا بود. ی چیزی که تازه فهمیدم اینکه خدا بنده هاش خیلی دوست داره مثل مادری میمونه که اگر کسی به بچه اش خوبی بکنه خیلی ذوق میکنه و‌ خیلی بهتر تلافی میکنه. از ظلم به بنده اش هم ناراحت میشه برا همین مواظب باشیم دل بنده هاش نشکنیم بهشون ظلم نکنیم... خلاصه اینکه خدا خیلی هوای بنده هاش داره و هر مشکل و‌گرفتاری نباید بندازیم گردن خدا. اگر هم گرفتاری و‌مشکلاتی وجود داره یا کوتاهی و‌کم و‌کاستی هست از طرف خودمون بوده یا از طرف دیگران. یا روزگار با هامون سر سازگاری نداشته. از خدای مهربان میخوام به ضعف و درماندگی ما رحم کنه و‌گره از مشکلات هممون باز کنه. انشاءالله ❤

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

خدای من ای پناه بی پناهان 

ای ‌کسی که بی منت محبت می کنی روزی میدی ولی ما حواسمون بهت نیست ولی تو خیلی با مرامی و همیشه و همه جا حواست به ماهست

خدای من عشق من❤️❤️ای طبیب دردمندان 

ای بهترین دلسوز من 

ای  یارو یاورمن کمکم کن نفس هایم قدمهایم و تموم کارهایم به یاد و عشق تو باشد 

❤️

🩵🩵🩵

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم🌼💚

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج 

بزرگترین شکست

از دست دادن ایمان است

متبرڪ کسےاست

که علی رغم همه رویدادها

قلب خود را بسوی خدا مےگیرد

و مےگوید :

به تو ، توکل میکنم