2777
2789
عنوان

مکث کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12483 بازدید | 1445 پست
برام دعا کن خدا عمر دوباره بهم بدی شرایطم بده خواهش میکنم دعام کن به نیت ظهور آقا صاحب الزمان اللهم ...

چشم عزیزم واست آیه الکرسی میخونم ❤️

به نیت آرامش دلت 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله عزیزم تغییر سخته باید کم کم شروع کنیم

درسته عزیزم ان شاالله

با دل پاکت برام دعا کن خواهر ممنون 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

سلام خیلی ممنون از اینکه منم یاد کردین توی این تاپیک

امیدوارم نگاه آقامون یاابن الحسن به زندگی تمام این کسایی که به یادش هستن باشه♥️ التماس دعا دارم از همگی 

برای اینکه تا سال دیگه ماه رمضان منم یه نی نی داشته باشم که سرباز آقا امام زمانم باشه دعا کنید و صلوات بفرستید🥺🙏♥️

ان شإالله حاجت روا باشید

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

━━━✥⃝﷽هیچ کس نمیداند برایشچه قره العین هایی* پنهان کرده ایم... 🎁🤩قره‌العین:اشکی‌که‌از شوق‌درچشم‌حل ...

سلام 

بزرگترین آرزوی ما، سلامتی و خوشنودی و فرج هر چه سریعتر آقا امام زمان علیه السلام هست. 

الهی به حق این ماه مبارک رمضان و به حق 14 معصوم علیه السلام، فرج مولا امام زمان ما رو الساعه برسون و به واسطه ی حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف، نماز و روزه های همه مون رو قبول کن و ما رو ببخش و بیامرز و حاجت روا و عاقبت بخیر و خوشبخت کن، هم در دنیا و هم در آخرت. 

اللهم عجل لولیک الفرج 

خدایا ما رو به آرزوهای قشنگ مون برسون، تو خدای مهربون و قادر و توانا هستی. 

تمام خیر و برکت و رستگاری دنیا و آخرت رو به ما و عزیزان ما و شهدا و درگذشتگان عطا کن از فضل و کرمت. 

خدایا، ای خدای رئوف و رحیم 

از گناهان ما بگذر و ما رو به خودت برسون. 

━━━✥⃝﷽هیچ کس نمیداند برایشچه قره العین هایی* پنهان کرده ایم... 🎁🤩قره‌العین:اشکی‌که‌از شوق‌درچشم‌حل ...

نیم ساعتیه دارم ذکر استغفار و میگم گفتم یه سر بیام نی نی سایت یهو دیدم زیر این پست تگم کردی این برام یه نشونست که باید این ذکر و مدام بگم تا مشکلاتم حل بشه. برام دعا کن دوست عزیز که محتاج دعام

سلامتی و تعجیل در فرج امام زمانمون

الهی خدا خیر، سلامتی، لبخند، نعمت برکت، عشق و محبت و به همه بده به منم بده الهی که همه از سر شوق اشک بریزن

الهی نگاه خدا رو زندگی هممون باشه 

خدا کمکمون کنه دلمون صاف باشه و تو راه درست قدم برداریم الهی آمین

نیم ساعتیه دارم ذکر استغفار و میگم گفتم یه سر بیام نی نی سایت یهو دیدم زیر این پست تگم کردی این برام ...

سلام علیکم 

بله ،خداوند دعوت کننده و مشوق ماست 

و تمام آیات کلامش برای اهل ایمان راهنمایی و نشانه هست ..

گاهی نشانه های خصوصی و راهنمایی خصوصی هم برای پرهیزگاران میفرستد ‌

البته فقط برای اهل ایمان .☝️

و الا همین قرآن به فرمایش خدا 

برای ظالمین خسارت هست ‌.

یعنی برداشت های اشتباه میکنند 

و با همین قرآن گناه میکنند ...

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

سلام علیکم بله ،خداوند دعوت کننده و مشوق ماست و تمام آیات کلامش برای اهل ایمان راهنمایی و نشانه هست ...

استغفار و توبه رو هرگز راها نکنید تا از بمب بست های 

زندگی کم کم خارج شوید ...

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/803040/هرکی-امام-حسین-رو-دوست-داه-بیاد-واسه-ظهور-فرزندش-حضرت-مهدی-هر-روز-5-تا-صلوات-بفر

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

نیم ساعتیه دارم ذکر استغفار و میگم گفتم یه سر بیام نی نی سایت یهو دیدم زیر این پست تگم کردی این برام ...

خدا رو شکر عزیزم 🙂💚

به شرط لیاقت چشم محتاجیم به دعا

براتون حمد میخونم هدیه به صاحب الزمان مشکلاتتون حل بشه 

و سلامت و حاجت روا باشید 🤲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗