2777
2789
عنوان

درک و فهم همسر

239 بازدید | 31 پست

سلام وقتتون بخیر باشه من 23سالمه مشکلات و اختلافاتی داریم با همسرم ک اکثرا حل نشده باقی موندن 

همسر من آدم بدی نیس ولی برا من آدم خوبیم نیس همیشه به فکر خواهرش و برادرشه همش به حمایت از خواهرش فک میکنه جوری ب فکرشه ک هیچوقت من نتونستن حس حمایتی ازش بگیرم حالا خواهرش خودش درامد داره ارایشگره، من شده که دندونم خراب شده ولی نتونستم بهش بگم چون شدیدا گارد میگیره میگه پول ندارم و فلان و بیسار که من برم از خانوادم بگیرم و این با خیال راحت بده به خواهرش و بچه هاش و بچه های برادرش 

واقعا دیگ خسته شدم از این اخلاقاش بعضا میخام بزارم و دیگ پشت سرمم نگا نکنم انتظارات بیجایی داره از خوانواده من کارایی که خانواده خودش نکردن براش در عوض اصلا هم دوس نداره خانوادمو با اینکه کلی محبت میکنن بهش خونه خواهرش ک سالی یه چایی نمیخوره ولی کلی دوسش داره همه به مادرزنشون عیدی و یلدایی میدن ولی این نمیده در عوض فقط به خواهرش میده اعتراضم میکنم اصلا اهمیت نمیده و کوچیکم میکنه خوانواده از هر لحاظ بالاتر از خانواده همسرمه ولی زبونش همیشه درازه چیکار کنم از دستش واقعا نمیدونم

ببین عزیزم

یه بار جدی باهاش صحبت کن!

یا ول کن برو خونه بابات تا پشیمون شه!

منم شوهرم خرج یه خواهرش که جدا شده رو میده خرج پدر و مادرشم میده اما همیشه به منم میرسه هیچ فرقی نمیزاره

یه بار جدی اینکارو کن شاید اوکی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر منی

با این تفاوت یکی یکی قطع رابطه کردم.هر لحظه به هر بهونه میخوان بیان.یا تسلیت ها رو میان.ولی من دیگه کشش ندارم.تقریبا دو ساله راختم.شماره ها مسدود.ولی شوهرم یه تنه نقش چند خواهر شوهر و نادر شوهر برام بازی میکنه

متنو کامل نخوندم شرمنده ولی چرا طلاق نمی‌گیریمتنو کامل نخوندم

میگه طلاقم بگیری هزارتومن مهریه نمیدم خیلی لجبازه 

مثلا من فلان چیزو بخوام همون موقع نمیگیره پارسال دندونم خراب شده بود هزاربار التماس کردم برد درستش کنیم اونم با هزارتا منت شوهر خواهرش بی عرزس جورشو من میکشم😖

ببین عزیزمیه بار جدی باهاش صحبت کن!یا ول کن برو خونه بابات تا پشیمون شه!منم شوهرم خرج یه خواهرش که ج ...

اینم خرج پدرشم میده با یکی از برادراش ولی اونجور ک باید ب من نمیرسع

چقدر منیبا این تفاوت یکی یکی قطع رابطه کردم.هر لحظه به هر بهونه میخوان بیان.یا تسلیت ها رو میان.ولی ...

ن شوهر من قطع رابطه نمیکنه امکان نداره منو قطع رابطه کنم به همه میگه زنم بده

خب مهریه تو بزار اجرا شکایت کن

میدونی این اخلاقاش برام عادی شده بعد عقد دیدم اخلاقشو هزار بارم تا حالا قهر کردم رفتم خونه بابام زنگ زده گفته یا بیا زندگیتو بکن یا هم کلا بزار برو اینجوری ک قهر کنم نازمو بکشه نیس

ن شوهر من قطع رابطه نمیکنه امکان نداره منو قطع رابطه کنم به همه میگه زنم بده

فکر کردی به راحتی قطع رابطه کرد.مشکلاتت ضرب در هزار کن سر من آوردن.روانیم کردن.تو ختم بابام چون خواهر شوهر عجوزه ام رو با خودم نبرده بودم.حکم طلاقم صادر شد.انگشت نما شدم.از طرفی چون میدونن بی حد مهربون و دلسوزم غمی ندارن جز آشتی با من.ولی من قلبم از سنگ شده

میدونی این اخلاقاش برام عادی شده بعد عقد دیدم اخلاقشو هزار بارم تا حالا قهر کردم رفتم خونه بابام زنگ ...

حالا راهکار.اول نا محسوس به خودت برس.مقصر اصلی خودمون هستیم تا اونا رو میبینیم رو میدیم.به شوهرت کم کم یاد بده حریم خصوصی و حرف خصوصی داشته باشین.برای پولاتون برنامه ریزی کنید نه راه به راه مهمونی.چون سیر میشن و هار میشن.تنها سفر برید.کمتر خونه اش برید.فاصله حفظ کنید

پس تا بچه دار نشدی یه فکری کن!چون تو میتونی از این زندگی بیایی بیرون اما بچت نمیتونه

خریدای خونه رو خوب میکنه از این لحاظ خوبه ولی بیش از اندازه به فکر اوناس و این منو اذیت میکنه خودشم پول دکترو با جنگ و دعوا میده اصلا نمیدونم چی بگم بعش سه سالو نیم از عقدمون میگذره ازونموقع من دیدم این کلا همیشه میخاد یه چی از خونواده من بکنه