2777
2789
عنوان

من فکر میکنم

161 بازدید | 15 پست

باید با یه شوهر خونه دار ازدواج کنم🗿😂

چون واقعا همونقدر که عاشق کار بیرونم از کار خونه متنفرم🗿😂

از قضا همه کارای خونه رو بلدم ، خیلیم تمیز کار میکنم ، آشپزیمم عالیه (اندر مزایای داشتن مادر کدبانو)

ولی نوموخوام ، اون کارای خونه رو بکنه من میرم سرکار🗿😂

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ولی من کار کردن مرد تو خونه رو اصلا قبول ندارم

اصلا به دلم نمیشینه 

حتما خودم باید پاشم مطمئن بشم که تمیز شده 

همسرم هم همیشه میگه خودت رو اذیت می‌کنی بذار منم کمکت کنم ولی بازم به دلم نمیشینه 🥺😟

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

درخواست شما ثبت شد😊

لطفا فعلا سفارشو نگه دارین ، کنکورو بدم بعد بفرستین🗿😂

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

ولی من کار کردن مرد تو خونه رو اصلا قبول ندارماصلا به دلم نمیشینه حتما خودم باید پاشم مطمئن بشم که ت ...

حالا تاپیکم که شوخی بود

ولی اگه منم قراره برم سرکار و تو خرج خونه مشارکت کنم ، همسر گرامی غلط میکنه تو کار خونه کمک نکنه 

کثیفم کار کنه باید بقیشو لیس بزنه🗿😂

من چقدر توان دارم مگه🗿😂

چشم هدف ما جلب رضایت مشتری می باشد

با تشکر🗿😂

حالا تاپیکم که شوخی بودولی اگه منم قراره برم سرکار و تو خرج خونه مشارکت کنم ، همسر گرامی غلط میکنه ت ...

بنده خدا همسر من خیلی حواسش هست و دوست داره کمکم کنه من یکم وسواس دارم 

ولی دور از شوخی وقتی خواستی ازدواج کنی اول کار درباره این موضوع باهاش صحبت کن حتما و بگو که دوست دارم هر کاری رو با همکاری هم انجام بدیم 

انشالله که خیلی زود یه بخت خوب قسمتت بشه و خوشبخت بشی عزیزم 🤲 🌹 ❤️ 

البته بعد از موفقیتت تو کنکور 🤲🌹

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

چشم هدف ما جلب رضایت مشتری می باشد

🤣🤣🤣🤣

بنده خدا همسر من خیلی حواسش هست و دوست داره کمکم کنه من یکم وسواس دارم ولی دور از شوخی وقتی خواستی ا ...

آره حتما حواسم به این چیزا هست چون خیلی برام مهمه

مرسی💚

آرشام تهرانی و می شناسی؟ گرفتمش

وای تنها رمانی که تو سنین جاهلیت نخونده گذاشتم این بود😔😂