2777
عنوان

خرید اینترنتی

136 بازدید | 10 پست

من یک بسته پودر گیاهی سفید کننده دندان گرفتم به نام شوروب به مبلغ ۱و ۴۰۰ تازه با ۶۰ درصد تخفیف بعد از خرید فهمیدم چه کلاهی سرم رفته ،قیمت این پودرها به ۱۰۰ تومن نمیرسه .و هیچ معجزه ای هم نداره 

سلام من تو یه تاپیکی دیدم که گفتین با رشته علوم قرانی اشنا هستین من میخوام این رشته رو برم به نظرتون ...

سلام  بله .سر کار ،دبیر ،آموزگار ،پرورشی .من خودم دبیر هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من تو یه تاپیکی دیدم که گفتین با رشته علوم قرانی اشنا هستین من میخوام این رشته رو برم به نظرتون ...

البته بنده تا سطوح عالی حوزه درس خوندم و ارشد علوم قرآن و حدیث را دانشگاه گرفتم .توی مراکز تبلیغی هم میتونید فعالیت کنید ولی بستگی به تواناییتون داره .همه جا آزمون و مصاحبه داره

موفق باشین به نظرتون رشته علوم قرانی رشته خوبیه میخوام بخونم؟

خب این رشته برای کسانی که علاقه به شناخت اسلام داشته باشند ،یک رشته مادر به حساب میاد چون اصل منبع ما برای شناخت دین بعد از عقل قرآن هست و در کنارش روایات و تمام علوم اسلامی کم یا زیاد از این علوم استفاده میکنند 

برای کار منظورمه بعدش بازار کار داره؟

برای کار .آموزگار ،دبیر عربی و معارف و قرآن ، پرورشی .مراکز تبلیغاتی ،و اگر دکتری بگیرید با رزومه بالا میشه استاد دانشگاه شد و یا محقق و البته یه جاهایی هم سمتهای اداری هم میشه