2777
2789
عنوان

بچه هاتون تا کی میرن مدرسه

301 بازدید | 41 پست

معلم های بچه های شما هم هر روز پیام میزارن تو شاد که هر کس تا ۲۸نیاد فلان میکنیم و اینا؟من فقط تا آخر هفته می‌فرستم شما چطور؟

ششمین کاربری 😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدیر هم همینو گفته

ولی همین هفته هم معلم اصلا درس نداده فقط مرور بوده 

تا آخر این هفته میفرستم

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

ما این هفته رو نرفتیم
ولی خب ابتدایی ها دیگه تا اخر این هفته میرن
من خودم مادرم معلمه ابتداییه میگه هفته بعد نهایت 2 3 نفر بیاد اوناهم بدون کیف میان برا بازی کردن همین

کاربر اقا هستم