2777
2789
عنوان

همسر بی فکر

279 بازدید | 15 پست

همش دنبال کارای خودشه سرکار خودش پروژه خودش برنامه های خودش من باردارم و یه پسر یه سال ونیم هم دارم حتی نمیذاره غذا بخورم کل سفره بهم میریزه بخدا اصلا به فکر نیست من یه روز یه چندساعت پیش اینا خونه باشم خب من واقعا باید چیکار کنم الان میخوام نهار بخورم نمیزاره پس اون یکی بچه هم که اومد تمام مسولیت هاش بامنع و ایشون هیچ نقشی ندارن

❤  سوگند به نامت که تو آرام منی   ❤    ❤متأهل و متعهد به قلب اقاییم❤                          درخواست دوستی حتی خانم قبول نمیکنم😊نی نی نازم چه خوبه هستی مامانی خوش اومدی به زندگیمون🥺😘😍

خودت چرا بفکر نیستی وقتی تو اولی کمک نمیکنه دیگه جلوگیری میکردی تا از اب و گل دربیاد 

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.وزن کشی ششم۲۴/۳{۷۷}

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا برای دومی اقدام کردی با این اوضاع

ناخواسته بوده

❤  سوگند به نامت که تو آرام منی   ❤    ❤متأهل و متعهد به قلب اقاییم❤                          درخواست دوستی حتی خانم قبول نمیکنم😊نی نی نازم چه خوبه هستی مامانی خوش اومدی به زندگیمون🥺😘😍

بعله

حس‌میکنم باید خونه ی والدینشون یاد میگرفتن

همسر من هم ذاتا .... دست به کمک نیست.

خودمم با خودم

اما خب الحمدلله من دیگه کاری با کارش و خرید و بیرون از چهارچوب خونه ندارم

همسرت بی فکر نیست خودت بی فکری که هنوز تو اولی موندی رفتی سراغ دومی اون مرد بیچاره تو این وضعیت خراب بازار و بی پولی باید صبح تا شب سگ دو بزنه که برسونه خرج دومی هم بده یا نه؟

بچه دیگه بیاد من به فنا میرم خودمم کلا آدم کم حوصله ای واسه بچه هستم. از بچه داری بدم میاد قطعا نمیت ...

من خودم فقط یه برادر دارم حالا تک فرزند نیستم ولی باز میگم خیلی خانوادمون خلوته حوصله سر بره یه جورایی به همسرم گفتم ار بتونه از لحاظ مالی و چیزای دیگه ساپورت کنه دوست دارم تا سه تا بیارم

من خودم فقط یه برادر دارم حالا تک فرزند نیستم ولی باز میگم خیلی خانوادمون خلوته حوصله سر بره یه جورا ...

من خانواده شوهرم ۶ تا بچه هستن خیلی مسائل و مشکلات دارن یه جاهایی خوبه ولی کلا نمی‌پسندم خانواده شلوغ رو