2777
2789
عنوان

تولدمه کادو میدن یا نه

103 بازدید | 10 پست

۴ روز دیگ تولدمه نامزدم میخاد واسم تولد بگیره و کلی خرج باغ و شام اینا بده

گفت هرکدوم دوستاتو میخای دعوت کن

میترسم دعوت کنم بیان بخورن و برن و کادو ندن 

چون این رفتارو دارن

اگه هم دعوت نکنم ناراحت میشن چیکار کنم بنظرتون؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مطمئنی از رفتار دوستات

میتونی به نامزدت بگی

دوس دارم تولدم دو نفره باشه و خودم و خودت

مثلا چون اولین جشن‌تولد دوران نامزدیمونه

همچین چیزی بهش بگو

خرج باغ و اینا رو هم‌بذارید برا یه کار دیگه مثلا مسافرت

برید کافه جشن دو نفره

یا اگه خرجی که میخواید بکنید زیاده اندازه یه مسافرت دو سه روزه هست با هم‌برید مسافرت و خوش بگذرونید البته اگه رسم سفر رفتن تو دوران نامزدی براتون تابو نیست

اونایی رو دعوت کن که حداقل اندازه چیزی که میخورن کادو بدن..مفت خور دعوت کنی بیان بخورن و هیچی ندن جلو نامزدت خراب میشی.. ۴تا مهمون بیاد درست حسابی.. بهتر از صدتا مهمون مفت خوره

شک دارم

من دلم نمیخواد جشنی بگیرم که بیشتر از خودم بقیه حال کنن و بخورن و برن و فکر کنن زرنگن.. من باشم میگم بریم یه سفر توپ.. کیش یا هرجا که دوست داری.. اون هزینه رو برای خودمون بکنه.. اگرم نامزدت قبول نکرد اونایی رو بگو که ازین زرنگ بازی ها در نمیارن..

اگر دوستات هم تولد میگیرن و میری میخوری و کادو نمیدی .. عیبی نداره.. ولی اگر ازین زرنگ بازی ها در نمیاری و هرجا رفتی کادو خوب میبردی.. طرف هم باید جبران کنه..

ما یه رسم داریم عروسی و تولد و جشن های غریبه هایی که باهاشون زیاد بده بِستون نداریم دعوت میشیم.. اینکه طرف مراسمشو تو خونه گرفته یا تو باغ یا تو قصر یا پارکینگ یا هرجا..اون هیچ.. اون انتخاب خودش بوده هزینه اون هیچ..اینکه بابت موزیک و هزینه های جانبی که کرده ..انتخاب خودشون بوده..هیچ..اما از اون قسمت که ما کیک و شیرینی و غذا و..خوردیم طرف اون هزینه رو برای من کرده.. به اندازه اون هزینه به تعداد افرادی که هستیم کادو میدیم.. یه چیزی اضافه تر جدا از هزینه ی چیزایی که خوردیم یا تو پاکت میزاریم میدیم یا شاباش و.. میدیم..

مثلا ۴نفر باشیم نفری ۵۰۰ مثلا خورده باشیم ۲تومن کادو میدیم یه مقدارم شاباش و.. هم جدا از هزینه ی خوردنمون به عنوان هدیه میدیم.. که مثلا اگر ۱۰۰ میلیون هزینه کرده اون قسمت از هزینه هاش که برای لاکچری بازی هاشون بوده که هیچ به ما مربوط نیست.. اما اون قسمتش که ما رو دعوت کرده و اسباب شادی ما رو هم فراهم کرده به جیبش برمیگرده.. اینطوری طرف دفعه بعد بازم خواست یه مجلس شادی برپا کنه تن و بدنش نلرزه...و بازم جرات بکنه ازین حرکت ها بزنه... پشت دستش رو داغ نکنه..

اگرم یه نفر رو دعوت کنیم که زرنگ باشه از همه بیشتر بخوره و ضایع بازی در بیاره و کادو رو بپیچونه ، خودشم اهل مهمونی گرفتن نباشه و اگرم بگیره انتظار کادو داشته باشه.. دیگه تو مهمونی هامون دعوتش نمیکنیم.. یا اگر طرف نسبت نزدیک داشته باشه به واسطه یه نفر که باهاش صمیمی باشه بهش میفهمونیم که زرنگ بازی معنی نداره ..یا کادو نمیدی کادو هم نخواه.. یا کادو میخوای خودتم باید نو مجالس گدا بازی تو جمع کنی..