2777
2789

لعنتی بارداری الان همش ترس و استرسه 

یعنی همه مشکل دارن همه🤧

منم می ترسیدم ان تی برم تو مطب استرس داشتم 

یکی اومده بود سه ماه بود 

اونم بهش گفتن 

مشکل داره بیچاره 

معجزه شکر گزاری...

به دکتر گفتم قبلا سقط داشتم گفت شیاف استفاده کن البته الان لک و خونریزی ندارم برای قبلی خیلی داشتم.. ...

خب پس قبلیه مشخص بوده نمیمونه،حوالی ۱۱ ،۱۲ هفته علایم خییلی کم میشه،نگران نباش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لعنتی بارداری الان همش ترس و استرسه یعنی همه مشکل دارن همه🤧منم می ترسیدم ان تی برم تو مطب استرس داش ...

آره اینکه اول بگن قلبش میزنه بعد بگن مشکلی نداره یعنی هفت خان رستمه

خب پس قبلیه مشخص بوده نمیمونه،حوالی ۱۱ ،۱۲ هفته علایم خییلی کم میشه،نگران نباش

عزیزم خیلیا اینجا تا ۹ ماه خونریزی داشتن و بچشون به دنیا اومد..ممنون گلم برام دعا کنید دارم داغون میشم

همینجوری پرسیدم گلم شوهرم هلاک دختره ولی مامانم اینا میگن پسر باشه ،سر این موضوع خیلی باهاشون دعوا ک ...

ن بابا مهم سلامتیشه حالا ایشاالله شما ۱۲ هفته رو رد کن بعد نگران نباش ولی هر وقت استرسی شدی یه سنو بده خیلی ارومت میکنه نگران نباش منم هر هفته دادم😂😂😂😂

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ن بابا مهم سلامتیشه حالا ایشاالله شما ۱۲ هفته رو رد کن بعد نگران نباش ولی هر وقت استرسی شدی یه سنو ب ...

این همه هزینه سونو 

خیلی نمیشه . ؟ هر بار چقد میشه ؟

دستور شو از کجا میاری ؟

معجزه شکر گزاری...

ن بابا مهم سلامتیشه حالا ایشاالله شما ۱۲ هفته رو رد کن بعد نگران نباش ولی هر وقت استرسی شدی یه سنو ب ...

آفرین به تو هر هفته سونو دادی ،من چند وقت پیش شک داشتم همینجوری بدون مشورت با پزشک رفتم سونو دادم چقدر شوهرم دعوام کرد گفت الکی بهمون استرس دادی

این همه هزینه سونو خیلی نمیشه . ؟ هر بار چقد میشه ؟دستور شو از کجا میاری ؟

هزینش زیاد نشد چون گاهی دکتر بیمارستان دولتی میرفتم و اونجا خودش سنو داشت استرس داشتم برام انجام میداد گاهیم خودم بیرون انجام میدادم ازاد ۳۰۰ تومن ارزش رفع استرس رو داشت

البته تا هفته ۱۴ الانا ک خدارو شکر نیاز نیست ماشاالله ماهی یکبار دکتر میگه برو ب همه میگه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

این همه هزینه سونو خیلی نمیشه . ؟ هر بار چقد میشه ؟دستور شو از کجا میاری ؟

سونوگرافی مخصوصا اگر بارداری اول باشه و پرخطر یعنی بمب استرسه..باید بگن سونونگرانی

آفرین به تو هر هفته سونو دادی ،من چند وقت پیش شک داشتم همینجوری بدون مشورت با پزشک رفتم سونو دادم چق ...

ن افرین نداشت خب استرس داشتم دیگه استرس خیلی خوب نیست میری میدی فکرتو اروم میکنی میشینی سرجات دگ اگر استرسی نبودم ک نمیرفتم

ن افرین نداشت خب استرس داشتم دیگه استرس خیلی خوب نیست میری میدی فکرتو اروم میکنی میشینی سرجات دگ اگر ...

من صدها برابر تو استرسی ام اتفاقا دلم میخواد هر هفته برم ولی خود سونو گرافی استرس میده بهم

من صدها برابر تو استرسی ام اتفاقا دلم میخواد هر هفته برم ولی خود سونو گرافی استرس میده بهم

خوبی سنوگرافی اینه ک یه لحظه اس همین ک میزاره تا مدت زیادی تقریبا ارامش داری ولی نری همش هی استرس ک الان چی شده چ خبره نکنه فلانه بهمانه

سونوگرافی مخصوصا اگر بارداری اول باشه و پرخطر یعنی بمب استرسه..باید بگن سونونگرانی

آره قبلن ها این طور نبود 

اوضاع خراب شده همه 

چیز مشکل داره بارداری های الان دردسره

خدایی شوهرم میگه معلوم نیست اینا عوارض واکسن کرونا هست چیه مردم همه مریض و بچه های تو شکمم دوسه ماه نشده میمیرن 

پناه بر خدا 

معجزه شکر گزاری...

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 39 دقیقه پیش
2791
2779
2792