2821
2789
شما چند وقت یبار ریما میخرید،واسه من یکسال و نیم طول میکشه تا تموم بشه😅

اره منم تقریبا یسال پیش گرفتم تازه داره تموم میشه

جالبه که من تقریبا هرروز استفاده میکنم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رومنس عالیه ۳۵ تومن

مردمی که به بهشت ایمان دارند,,,,ولی عجیب ازمرگ می ترسند.......!,اینجاپراست ازدستهایی که خسته نمی شوندازنگه داشتن نقاب.....!فریدون فرخزاد......... وقتی مروجین مذهبی به سرزمین ماآمدنددردستشان کتاب مقدس داشتندومازمینهایمان راداشتیم. پنجاه سال بعدماکتاب مقدس دردست داشتیم وآنهازمینهای مارا.جوموکنیاتا

فلورانس.۳۵تومن

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
برژوا مدل مکس.سی ت.خیلی راضیام. ی سال طول میکشه تموم شه. حجم دهنده هم هست

ریمل بعدازسه ماه بایددورانداخته بشه عزیزم

مردمی که به بهشت ایمان دارند,,,,ولی عجیب ازمرگ می ترسند.......!,اینجاپراست ازدستهایی که خسته نمی شوندازنگه داشتن نقاب.....!فریدون فرخزاد......... وقتی مروجین مذهبی به سرزمین ماآمدنددردستشان کتاب مقدس داشتندومازمینهایمان راداشتیم. پنجاه سال بعدماکتاب مقدس دردست داشتیم وآنهازمینهای مارا.جوموکنیاتا
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز