2777
2789
عنوان

کسی اینجا دعا

31 بازدید | 3 پست

کسی اینجا دعا برای جذب خواستگار گرفته تاثیر داره؟

من از یکی خوشم میاد نمیدونم چه کنم اون یه شهر دیگست من یه شهر دیگه ماقبل اون شهر زندگی می‌کردیم قبلا دیدمش اونم منو دیده تو مراسم سفره صلوات و شله پزون

چیکار کنم راهکار دارید

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

بعدش دعا باطل میشه و زندگیتون خراب میشه نکن دیدم ب چشم اینارو

جادو نمیخوام بکنم میخوام دعای قرآنی بگیرم مطمئنی؟

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جادو نمیخوام بکنم میخوام دعای قرآنی بگیرم مطمئنی؟

فرقی نداره ب قسمت اعتقاد داشته باش اگه تو سرنوشتت هست خودش میاد 

همسایه مون اینکار کرد برا ی پسره طرف یهو شیداش شد اومد خواستگاری بهترین عروسی گرفت یکی دو ماه بعد حامله شد وسط حاملگی بود فک کنم ماه آخر اکس پسره ک خود پسره گویا خیلی دوستش داشته میره دعا باطل می‌کنه نمیدونم چجوری 

بعدش پسره کلا زندگیش ب هم زد جدا شد 

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️