2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان همه میگن مبارکهمن میگم وای به حال اون بچه ای که تو این اوضاع نابود جامعه با دلار صد تومنی قراره ...

بله درسته ولی قرارم نیس جامعه دچار تنش شد من زندگیم در حالت ایستا بمونه 

اینم ملاک سعادت بچه هامون نیس داریم خانواده های مرفهی که بچه کمبودی رو احساس نکرده اما  بچه شده بلای جون خونواده  بنظرم مادر و پدر هر زمان متوجه شدن میتونن انسان تربیت کنن و البته که همه چی قابل کنترل نیس بهتره اقدام به بارداری کنن   قرار نیس روند زندگی منو بالا و پایین رفتن دلار مشخص کنه

مثبته عزیزم،مبارکه،فقط زودتر برو ازمایش،تاروز سونو هم استراحت رو بیشتر کن،چون تا قلب جنین رو نبینه د ...

ینی به همین سرعت قلب تشکیل شد ببخشید من از خصوصیات تشکیل جنین اطلاعاتی ندارم 

مثبته عزیزم،مبارکه،فقط زودتر برو ازمایش،تاروز سونو هم استراحت رو بیشتر کن،چون تا قلب جنین رو نبینه د ...

آخه میگن صبر کن چون دو روز مونده به پریودیم یکی گفته یه هفته بعد موعودت برو الان دقیقا چیکار کنم

ینی به همین سرعت قلب تشکیل شد ببخشید من از خصوصیات تشکیل جنین اطلاعاتی ندارم

نه عزیزم قلب جنین هفته ۶تا ۸ دیده میشه تو سونو

میگم اول آزمایش بده 

بعد برو دکتر 

تو به تاریخی که معین می‌کنه سونو رو برات می‌نویسه

با جوابش مراجعه میکنی اگه لک بینی داشته باشی هنوز دارو وشیاف میده

فعلا استراحت کن،پله و تحرک چکار خونه خیلی کم ،بزار جاش محکم بشه

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
آخه میگن صبر کن چون دو روز مونده به پریودیم یکی گفته یه هفته بعد موعودت برو الان دقیقا چیکار کنم

میخوای تا شنبه صبر کن ،بعد برو ازمایش

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲