2777
2789
عنوان

بدبختی

104 بازدید | 16 پست

سلام

میخواستم بدونم اگه تو ی خونه ، سگ باشه ک اهلی و تربیت شده نباشه، از این سگای کوچیک ک سفیدن ، اگر تو محیطی باشند ک بچه هست باعث بیماری میشه؟

خونه مادر شوهرم سگ خریدن شوهرم گیر داده عید میخواد ببرتمون اونجا،چون بچه کوچیک ۲ ساله دارم  همش میترسم و نگرانم ب خاطر اون سگ و نمیدونم چکار کنم 

میترسم بلایی سر بچم بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقاله علمی هست که میگه بچه هایی که با حیوون خونگی بزرگ شدن سیستم ایمنی قوی تری دارن(به خاطر باکتری های روده)

از نظر بیماری اگه واکسینه و خونگیه خیالت راحت باشه اروم و اهلی بودنش رو نمیدونم

خب دیگه مجبوری بقلت نگهدار یا سر بچتو یجور دیگه با خوراکی چیزی کرم کن سریع برگردی

میخواد ده روز نگاهم داره ،مادرشوهرمم جوریه ک تا میرم خونشون فقط منو ب کار میگیره و نمیزاره ی دقیقه بشینم عین کلفتا

برو زود برگرد

بعد برگشتن لباس های بچه رو عوض کن ببرش حمام

اونجا هم نزار دست بزنه.. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

برو زود برگردبعد برگشتن لباس های بچه رو عوض کن ببرش حماماونجا هم نزار دست بزنه..

بدبختی خونشون شهرستان و شوهرم میگه بعد چندماه می‌خوام برم خونه مامانم زود برنمیگردم

بدبختی خونشون شهرستان و شوهرم میگه بعد چندماه می‌خوام برم خونه مامانم زود برنمیگردم

اونجا رفتی رک بگو می ترسم بچم مریض بشه

حیوون نزدیک ما نیارید 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳