2777
2789
عنوان

درس و شونه درد

78 بازدید | 10 پست

خیلیی وقته اینطوریم چیکار کنم؟ تا دو ساعت سه ساعت درس میخونم دیگه شونم شروع میکنه به درد کردن از گردنم شروع میشه میزنه به شونه هام، مدرسه هم میرم بعد ساعت دو موقع رفتن به خونه شونه هام درد میکنن قشنگ کوله میندازم احساس میشه چیکار باید بکنم؟😕 

الان دیگه البته مدرسه نمیرم تعطیل شده ولی لطفا یه راهکار بدین برا موقع درس خوندن ممنون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل من عضلات گردن و شونه هات ضعیفه من که اخرش دیسک خفیف گرفتم هنوز که هنوزه باهامه سر کنکور که از درد نمیتونستم بشینم ورزش کن ورزشای درد شونه و کمر و سرچ کن انجام بده عضلاتش باید قوی شه 

🌸🌸🌸

مثل من عضلات گردن و شونه هات ضعیفه من که اخرش دیسک خفیف گرفتم هنوز که هنوزه باهامه سر کنکور که از در ...

مرسی عزیزم که جواب دادی، اره دقیقا همینطورم🥲 اره دیگه واقعا باید ورزش هاشو انجام بدم، هعی من الان تایم کنکورمه :)) من از موقع امتحان نهاییا شروع شد.

مرسی عزیزم که جواب دادی، اره دقیقا همینطورم🥲 اره دیگه واقعا باید ورزش هاشو انجام بدم، هعی من الان ت ...

شروع کن ورزشو من دو هفته قبل کنکور افتادم 🥲 و سر کنکور با کلی ویکسو اینا که زدن به کمرم رفتم نشستم سر جلسه تو از الان رعایت کن تایم طولانی نشین هر ۴۵ دقیقه ۵ دقیقه پاشو رو به رو نگاه کن یکم شونه هاتو بکش کتابتو از سطح میز بالاتر بزار زیرش یه چیزی بزار بیاد بالا 

موفق باشی❤️

🌸🌸🌸

شروع کن ورزشو من دو هفته قبل کنکور افتادم 🥲 و سر کنکور با کلی ویکسو اینا که زدن به کمرم رفتم نشستم ...

ای وای🥲🥲عزیزمم چقدر بدد🥲مرسیی عزیزممم باشه حتما، مرسی که گفتی ❤️خیلیی ممنون همچنینن شما هم موفق باشی❤️