2777
2789
عنوان

دلم گرفته😭

95 بازدید | 7 پست

شما وقتی دلتون میگیره چکار میکنید من الان در حدی هستم که کم مونده خفه شم لطفا اگه راهکار میدونین بگین وقتی دلم میگیره خفه میشم نمیتونم نفس بکشم فقط می‌خوام گریه کنم راهکار بگین توروخدااا😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من راستش اونقدر از دلیلش از خودم میپرسم تا دیگه جوابی به ذهنم نرسه مثلا چرا دلم گرفته؟ چون دلم برا فلانی تنگه

چرا تنگه؟ چون دوسش دارم

چرا دوسش دارم؟ بعد مثلا میرسم به اینکه اصلا ارزش دوست داشتن نداره یهو حالم خوب میشه 

البته همیشه جواب نمیده 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

گریه میکنم_اینقدررررر گریه میکنم که خالی بشم_نماز میخونم گاهی_با خدا حرف میزنم_

خیلییییییییییییییییییییییییی عصبی باشم طرف مقابل را به فحش و ن*رین میگیرم تو خیالم.

هررررررر کاری میبینی آرومت میکنه بکن

((جز صدمه زدن به خودت و دیگران))

خــدایــا‌شکـــرت♥️✨️

منم دلم خیلی گرفته من قیافه ام معمولی دیشب داداشم پشت گوشی مدام میگفت دوست دختراش از من قشنگتران ،من دنبال یه مغازه ام که کارای هنریم روبفروشم میگفت من از مغازه داری که زشت نباشه چیزی نمی خرم خیلی دلم شکست اینا رو نه تو دعوا نگفت همینجوری باهم حرف می زدیم گفت 

گریه میکنم_اینقدررررر گریه میکنم که خالی بشم_نماز میخونم گاهی_با خدا حرف میزنم_خیلیییییییییییییییییی ...

من بعضی وقتا حالم یجوری بد میشه که تو خونه با همه دعوا میکنم با مامانم دعوا میکنم بعد دلم میگیره میگم چرا این کارو کردم😭