2821
2789
کار خوبی میکنی اگه ازدواج کنی مجبوری هر چیزی رو تحمل کنی رفتار قوم شوهر و خودش و...مثل یه تیغ کاکتوس ...

اره راس میگی

کاش قوم شوهر خوبی داشته باشم یا ازشون دوررر بمونیم😄

ننم جانی کن بزار برو.....💔😏بده شش

لایک کنید الان میخوابم فردا میام

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من نمی دونم عید برای اینکه یه استراحتی برای آدم باشه یه ریکاوری برای سال جدید آخه اینکه با هر چی آدم ...

همینو بگو

عع چرا

چون مجبورم ببینمشون🤭 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

میدونه آخرش ضربه میخورم رابطمون فعلا درحد رفاقته ولی کم کم داره جدی میشه لانگ هم هس😂💔

من ضربه خوردم بد حتی الانم درد میکشم

خواهر نکن

لانگ سمه سم خالص

من نمی دونم عید برای اینکه یه استراحتی برای آدم باشه یه ریکاوری برای سال جدید آخه اینکه با هر چی آدم ...

واقعا همینو بگو

حالا به قول خودشون قراره بعد عید بیان

اما بعد عید هم سخته

به خدا ۲۰ روز خیلیه

بعدم اینا رفتاراشون خیلی خاص و رو اعصابم

از لحاظ مالی کاملا اوکی هستن

اما بلیط برگشت و اسنپشون با شوهر منه

اره راس میگیکاش قوم شوهر خوبی داشته باشم یا ازشون دوررر بمونیم😄

منم اومدم یه شهر دیگه که دور باشم

اما هر جای دنیا باشی اگه بخوان اذیت کنند،میکنند

من چند روز خدمت کردم بهشون و احترام گذاشتم

آخر سر به شوهرم چوقولی منو کردن

حرف خودشون انداختن به گردن من

خیلی از دستشون ناراحتم

اگه آدمای خوبی بودن حاضر بودم جونمم بدم

من ضربه خوردم بد حتی الانم درد میکشمخواهر نکنلانگ سمه سم خالص

بابا خیلی حسم نسبت بهش زیاده بخوامم دلم نمیزاره 

نکبت پسره پرستار هس خییییلیم خوشگله خیلی هم صبور و اروم و گوگولیه😂😂

اگه بگم خواهرشوهرام ازخواهرای خودم بیشترهوامودارن باورمیکنیدو نمیخای منوبکشید😃

اگر برای هر باری که به تو فکرمی کردم، شاخه ای گل نصیبم میشد، می توانستم تا ابد در باغ قدم بزنم. 

واقعا همینو بگوحالا به قول خودشون قراره بعد عید بیاناما بعد عید هم سختهبه خدا ۲۰ روز خیلیهبعدم اینا ...

خواب و خوراک نداری تایم درست نداری بعد از اون طرف میخوای بری بیرون یکی میخواد بیاد میشینی خونه کسی نمیاد بعد تو این ایام پر از دلخوری و حرف و حدیث پیش میاد

2823
2791
2779
2792