2821
2789
متاسفانه درست نمیشناونا هم میان خونه شما؟و اینکه آیا شوهرت حمایتت می‌کنه یا طرفدارشونه؟

شوهرم خودش هم حوصله رفتارهاشون و نداره فقط به خاطر مادرش کنار میاد خانواده خودمم شوهر خواهرم اذیت میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم خودش هم حوصله رفتارهاشون و نداره فقط به خاطر مادرش کنار میاد خانواده خودمم شوهر خواهرم اذیت می ...

چقدر بده 

تو همه خانواده ها یکی هست واسه آزار و اذیت

و شوهر خواهر شما هم حس حسادت به باجناق داره شیاد 

شما چی؟

از منم خیلی رو اعصابند

همیشه احترامشون می‌زارم مثل پدر و مادر خودم

اما حرفی که اصلا من نزدم 

به شوهرم گفتن که من زدم و گردنم انداختن

خیلی ناراحت شدم

با خودم گفتم این بود جواب چند روز احترام؟

چقدر بده تو همه خانواده ها یکی هست واسه آزار و اذیتو شوهر خواهر شما هم حس حسادت به باجناق داره شیاد

اون خواهرمو اذیت میکنه خواهرم دوست داره با سمت ماها رفت و آمد کنه ولی شوهرش اذیت میکنه فقط با فامیلهای خودش خوبه 

از منم خیلی رو اعصابندهمیشه احترامشون می‌زارم مثل پدر و مادر خودماما حرفی که اصلا من نزدم به شوهرم گ ...

می دونی تعداد خانواده شوهرم زیاده یه سال ما گفتیم شام و ناهار نریم خونه همدیگه خانمها خسته میشن مادرشوهرم اولین نفر گفت هر کی این حرفو میزنه تنبله نمیخواد کسی بیاد خونش خسیسه از این حرفها