من قبلا نگا میکردم میخندیدم بخاطر قضیه خاستگاری فریده اینا
ولی امشب بود سالها دیدم و واقعا دلم شکست برای فریده و دخترایی مثل فریده که مثلا چون دختره معمولی و ساده ای هست خاستگارا میان فرزانه رو میخوان و هیچکدومفریده رو نمیخوان یا همش پدر و عمه اش تو سرش میزنن که یکی منت بزاره تو رو بگیره و کلا یجور تحقیر آمیز باهاش رفتار میشه انگار
خلاصه یجوری نمیدونم منظورمو میگیرید یا نه
💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جالبه این همه فریده رو مسخره میکنن،فریده از هیچکدوم کینه نگرفته
هم پای باباش تو مریضی بوده
واسه عموی معتادش خواستگاری رفته
دلسوز همشون هم بوده
کاش عاقبت همه فریده ها،مثل پایان بزنگاه شیرین باشه
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...
پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و باعشــق کمکتون کنم👰👗👒💕