2789
عنوان

خوشگل نیستم

198 بازدید | 13 پست

با اینکه روتین پوستی دارم و پوستم خوبع و لک و منافذ ندارم  اما پوستم سبزه اس ، زیر چشمام گود و تیرگی که با هیچی درمان نشد ، موهای کم پشتم که ارثیه و بازم با تلاش سالیانه من بهتر نشد و جلو موهام دیگه کف سرم کاملا معلومه در کل زن خوشگلی نیستم ، اما دوست دختر  قبلی همسرم که من میشناختمش بشدت و طبیعی زیباعه 

ازدواج ما سنتی بود و بعضی وقتا فک میکنم مجبوره کع با من زندگی کنه زیبایی برای خودش و خانوادش خیلی مهمه ، مادرشوهر خوبی ندارم و رفتارش  با من خیلی بده و پیش هم زندگی میکنیم اونم دوستم ندارع کلا و ازم متنفره اینا توی چشم هاش میخونم

چرا اون دختر با اینکه هر کثافت کاری کرد این همه خوشبخته ، هم خوشگله ، هم همسرش خیلی دوسش داره ، هم مادرشوهر خوبی داره و هم اینکه  هرجا میره همه مرد ها عاشقش میشن و بهش توجه میکنن 

من هیچ کدوم اینا را ندارم هی دلم برای خودم و بعضی وقت هام برای همسرم میسوزه که مجبور به زندگی با منه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرن اول از همه  باید خودت خودتو دوست داشته باشی تا بقیه دوست داشته باشن در ضمن اگر میخوای برو دکتر پوست واسه زیر چشمتو اینا فیلر بزن کی گفته سبزه زشته؟ والا دخترای تهرانی خودشونو میکشن افتاب میگیرن به خودت برس نیاز نیس دختر شاه پریون باشی همین که خوش پوشو خوش بو و تر تمیز باشی و به خودت برسی واسه مردا بسه

🌸🌸🌸

عزت نفس رو بالا ببر هیچکس زشت نیس اگه لباس مناسب روتین مناسب وی خوب بدی از خیلی از خوشگل ها جلویی

همیشه لباس خوب میپوشم و روتینمم دارم اما عیب های صورتم زیادن و کلا فاکتور های زیبایی را ندارم 

امشب از ته دلم غصه خوردم هی

غصه چرا عزیزم بعضی وقتا که فکر میکنم نکنه فلان دختر از من خوشگل تر باشه فلان به خودن میگم قطعا هر قدرم خوشگل باشی بازم ادم هست از تو خوشگل تر پس خودتو با هیچکس مقایسه نکن قطعا همینطوریشم از خیلیا سر تری اگر دوس داری واسه زیباییت یه سری کارا بکن ولییی خودتو به خطر ننداز و اصلا اعصاب و روانتو بهم نریز بعدشم یه خانوم با اعتماد به نفس باش شوهرتم عاشقت میشه 

🌸🌸🌸

نمیدونم والا. خودت گفتی خشگله منم گفتم وگرنه من ک ندیدمش. فرم صورت خیلی مهمهمهم شانسه

شانسشم خوشگل بوده با اینکه خراب بوده اما با یه مرد خوب ازدواج کرده و مادرشوهرشم عالیه 

اره اونم سبزه اس اما چشماش خوشگله ، فرم صورت قشنگی داره شبیه گلشیفتس

چه شکلیه مگه؟فرم صورت و فرم‌چشماش چه شکلیه؟

خودت فکر میکنی زشتی هر آدمی همینطور که نقطه ضعف داره نقطه قوتم داره تو چهرش؟