خودت برو بشین دم مغازه شوهرت به عنوان کمک یا سر زدن بهش کم کم برا خانوادش دلسوزی الکی کن بعد کم کم ب ...
سعی خودمو میکنم..قبلا هیلی ب خاطر پیشرفتش یا وقتی چک داشت از خودم میزدم ولی میدیدم تو همون نداریشم ب خواهراش پول نیده ولی ب من ک میرسه حتی وقتی داره هم بهم نمیده...میخوام دیه با هر ترفندی باشه ب خودم برسم حتی اگه پاش بیفته قهر هم میرم...نه ساله داره بهم ظلم میکنه..میخوام برم ب موهام برسم ..هر ماه فیشیال برم..فعلا دوماهه دارم فیشیال پوستمو میرم...روتین پوستمم میخوام همیشه رعایت کنم..دیگه حتی یه اپسیلون دلم براش نمیسوزه حتی اگه نداشته باشه فرداشم چک داشته باشه چند تا جک برگشتی هم داشته باشه از نیازهام نمیزنم...لیاقتشو نداره وگرنه من نه سال بخاطرش از تمام خوشیام و نیازهام زدم ولی اون قدر ندونست فقط عادت کرد حرف آخرشم این بود ک من هیچ کمکاریی نکردم و گف تو از همه زنا کتری...فک کن ..منی ک کلی طلا بخاطرش فروختم...خانواده م ضامن تمام واماش شدن وگرنه هیشکی ضامنش نمیشد تو خانوادشونم کارمند نبود..مامانم بهش کلی پول و طلا داد تا تونست یه ملکی رو بخره هنوزم پسشون نداد...بعد جواب تمام خوبیام این بود ک تو گوه زنایی
خب بیش از حد خوبی کردی طرفو ببخشید یابو برش داشته دیگه یه کم سیاست داشته باش اینهمه پول دادی چیزیم ب ...
ن هیچی...باور کن از صفر شروع کردیم فقط بخاطر اینکه چشم پاک بود زنش شدم و مثلا عاشقم بود چهار سال التماس کرد تا جواب مثبت دادم..همکلاسیم بود ..الان ب هرکی میخوام نصیحت کنم میگم زن مرد فقیر نشین چون آدم فقیر پولدارم بشه ذهنش باز فقیره اگه پولدارم بشه جوگیر میشه..عشق و عاشقی همش کشکه...طرف پول داشته باشه و اصالت ... اگه از خانوادش شناخت داشتم و پدرشو خوب میشناختم هیچ وقت زنش نمیشدم
عزیزم رنگ لبات خوب شد؟ منم لبام کبوده شید زدم جلسه اول نارنجی زد
🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️ مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝 ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤
آره عزیزم خوب شد من جلسه ترمیم ک رفتم رنگ اصلی رو زد برا ترمیم بگو چه رنگی میخوای
الان اصلا رنگ لبام تغییر نکرده نمیدونم اینهمه نارنجی زد کجا رفت
🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️ مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝 ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤
هنوز اولین جلسه رو رفتم نارنجی زد گفت کبودی زیاده جلسه بعدی هم نارنجی بزنیم جلسه سوم رنگ اصلی
شما بعد جلسه اول کبودی لبات کامل رفت؟