2777
2789
عنوان

شیدینگ لب زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 89 پست
خب من اطلاعاتم کم بود خودم گفته بودم شیدینگ می‌خوام اونم شیدینگ زد برام کلی هم با هم بحث داشتیم که م ...

من قبلاً چندین کار تاتو بدن پیش این دختره انجام داده بودم انقدر راضی بودم برا همینم با خودش مشورت کردم راهنمایی کرد خداییش هم کارش تمیز بود هم حرفه ای بود حتی برا ترمیم نصف قیمت ازم گرفت 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشگلی اگه شبیه این عکسی😍من شوهرم از خواهراش میترسه ..مدام بهش میگن بهش پول نده عادت میکنه..بعد دوس ...

ای وای چ بدکه دخالت میکنن.ولی شماهم همسرتون عادت بدید ک مخارجی دارید.البته به اندازه و درحد توانشون

من قبلاً چندین کار تاتو بدن پیش این دختره انجام داده بودم انقدر راضی بودم برا همینم با خودش مشورت کر ...

من ابروهامو میکرو کرده بودم پارسال و خیلی خوب شده بود 

گفتم بزار امسال هم آبرومو میکرو کنم که ماندگار بشه برام تا چند وقت و لبم هم شید کنم 

دوباره رفتم همون جای پارسال ولی رفتم شعبه دیگش 

امسال به نظرم مثل پارسال خوب نشد 

البته خودش میگه پارسال چون ابروهات چیزی نداشته اینقدر خوب شده بوده 

خیلیم هزینش زیاد شد 

من ابروهامو میکرو کرده بودم پارسال و خیلی خوب شده بود گفتم بزار امسال هم آبرومو میکرو کنم که ماندگار ...

کار ابرو تخصص جدا هست مثلا همین که من رفتم پیشش کار ابرو انجام میده اما قشنگ نیست تاتو بدن جداست این کار تاتو بدنش عالیه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

ای وای چ بدکه دخالت میکنن.ولی شماهم همسرتون عادت بدید ک مخارجی دارید.البته به اندازه و درحد توانشون

شوهرم اوضاع مالیش خیلی خوبه انقد خواهراش ازش سوء استفاده میکنن و ازش پول میکیرن بعد میگن ب زنت نده...منم شروع کردم ب خودم برسم پول هم ازش نمیخوام..فقط میخوام مدام ب خودم برسم میگم برا تو ب خودم میرسم نمیخوام ک پول بهم بدی 

جایی که من رفتم کلا تخصص تتو هست تو تهران خیلیم معروفه و برای همینم کرون میگیره

به اسم نیست کارشون مهمه البته کارشون هم تا برا خودت انجام ندن آدم متوجه نمیشه 

چه فضولن 😐واقعا سه سال مانتو نگرفتی یعنی؟؟؟

دو سال..اما پالتو و هودی گرفتم..برا زمستون خرید مردم ولی برا بهار و تابستون از مغازه خودش یه شومیز برام آورد و دو تا مانتو بهاره ک کلاه داشتن..از هیچ کدوم خوشم نیومد ولی مجبوری پوشیدمشون

به اسم نیست کارشون مهمه البته کارشون هم تا برا خودت انجام ندن آدم متوجه نمیشه

والا کارشون رو همه راضین 

دوستم رفته بود خیلی راضی بود 

خودمم پارسال خیلی راضی بودم 

ابروهام مثل کاشت شده بود 

البته امسال هم تو خیابون ازم میپرسن کجا رفتی و خوب شده و ...

خودم شاید حساسم خیلی