2777
2789

حداقل ۴ / ۵ تا ببین

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست من عمل کرده خیای راضیه و قشنگه 

اما خوب توی گروه های عمل بینی میگن ۳ ساله کار محبی بد شده و ...

من ناراضی دیدم ازش که خود فرد راضی نبوده اما تخریب نه

خودمم دلم میخواد دل به دریا بزنم و برم پیشش 

اگه از نمای کلی هیچکس بینی را مثل محبی ندیدم قشنگ در بیاره

اره درسته اخه کامنتای پستای پیجش کلن بسته اسنمیشه نظراتم خوند

یک جای کار میلنگه !!!!

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
دوست من عمل کرده خیای راضیه و قشنگه اما خوب توی گروه های عمل بینی میگن ۳ ساله کار محبی بد شده و ...م ...

دقیقا

منم یکیو دیدم انقدررر خوش تراش بود بینیش اصن عاشق مدلش شدم

به‌نظرم سبک خاصیه مدل کاراش

من پیش ایشون عمل کردم فکر کردم بهترین دکتره و پولی که میگیره ارزش کارش داره اما حالا میگه نوک بینیم نکروز شده و پیشنهاد تزریق فیلر داد کاش بیشتر تحقیق میکردم روزهای دوشنبه بعدازظهر برین مطبش و بشینین و بقیه را ببینید و باهاش حرف بزنین 

گفته از ۹۰شروع میشه ب بالا

اگه میخوای انقدر هزینه کنی فعلا دکتر مفرد گویا بی حاشیه ترین جراحه البته شناختی از دکتر محبی ندارم 

من اقوام خودم با یه جراح خانوم جراحی شد و ناراضیه تو مطبشم همه ناراضین و گول تبلیغاتش رو میخورن هرچیم بهش میگی گردن نمیگیره و بداخلاقی میکنه کامنت منفی هم بلاک میکنه حالا اسم نمی‌برم چون خودش به اندازه کافی ناراضی زیاد داره دیگه تو سایت ها ولی 

این کامنتو میزارم همه بخونن تو انتخاب جراح بینی خیلی دقت کنید که اگه خراب شه دچار  نوشخوار ذهنی و افسردگی میشید جدیدا خیلی هم میگن دکترا جراحی رو میدن دست دستیار و تکنسین هاشون بخاطر اون خرابکاری زیاد شده دقت و تحقیق زیادی کنید موفق باشید

عزیزم نکروز با همین فیلر و آنزیم بینی اتفاق میفته مگه قبلا زده بودین؟

نه من فیلر نزدم به خاطر تکنیک نادرست ایشون این اتفاق افتاده و برای اصلاح گفتن که فیلر بزنم که من قبول نکردم فعلا