2777
2789
عنوان

دوست پسر

125 بازدید | 11 پست

بچه ها من حدودا ۳ ۴ ماه هست با یه پسری تو تلگرام آشنا شدم تقریبا بهش یه حسایی هم دارم اونم طبق گفته خودش همینطوریه و میگه دوست دارم و بهت کشش دارم اما نمیتونیم مجازی عاشق هم بشیم و باید از هم شناخت کامل داشته باشیم و فلان 

بعد از سه ماه بهم گفت که با سه تا دختر رفیق هست و به چشم خواهر بهشون نگاه میکنه اما من نمیدونم چرا زیاد حرفاشو باور نکردم همش بهش تیکه ميندازم و الان رابطمون خیلی متشنج شده با وجود این که خیلی پسر آرومی هس ولی خب 

نمیدونم چیکار کنم ازش جدا بشم یا چمیدونم بهش پیشنهاد رابطه بدم یا همینطور بگم از اون دخترا فاصله بگیره خوشم نمیاد 

راهنماییم کنید دارم میمیرم🥲💔

رابطتون لانگه. ؟

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی مثبت نگاه کردم به این موضوع یه بار 

و گفتم خوب 

دوست دختر رفیقشه دیگه 

بهش چشم نداره 

یه ماه بعدش با اون به من خیانت کرد 

دختره هر چی از دهنش در اومد به من گفت 

پدرمو در آورد و رابطشون یه ۹ ماهی دووم آورد 

بعدش پسره اومد بهم گفت من غلط کردم و برگزد و عوض شدم و…

اره من شیراز زندگی میکنم اون اصفهان

پس این رابطته درست بشو نیست قیدشو بزن بنظرم  سرنوشت وپایان رابطه های لانگ همینه

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

پس این رابطته درست بشو نیست قیدشو بزن بنظرم سرنوشت وپایان رابطه های لانگ همینه

اخه حسم بهش رو چیکار کنم😕

بعد اینم بگم که ما میخوایم یه چن مدت دیگه بریم اصفهان