2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین

120 بازدید | 19 پست

امیدوارم بی احترامی نکنید 💔

همه دوستام انقد بهم اعتماد دارن ک چ دوس پسر چ شوهرشون باهام اشنا میکنن.اصنم برام مهم نیستنا.بعد این شوهرش دعا نویس موکل داره از قرار هم چن باری خیانت کرده ب رفیقم. بعد دوستم چن باری دیدم با دوس پسر قبلیش چت میکنه اینا گفتم نکن ت متاهلی و... بعد چن سال الان یهویی ی کشش عجیب ب شوهرش پیدا کردم سرم سنگین بود همیشه و حس سنگینی اینا.کلا دست خودم نبود ولی خب ممکنه باور نکنید ک همه چی غیررارادی بوده. کم کم باهاش رفتم تو رابطه و این اقا انگار میخاسته از من استفاده کنه بتونه دوستم گناهکار کنه برای جدا شدن الان نمیدونم چیکار کنم منو تهدید کرده ک با دعا کارای بدتری میتونه بکنه

هیچ گهی نمیتونه بخوره فقط خودتو بکش بیرون ازین رابطه 

اون بالاسریت خداته و قدرتش از هر دعا و طلسمی بیشتره نترس فقط برگرد به مسیر خدا خواهش میکنم ازت 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

هیچ گهی نمیتونه بخوره فقط خودتو بکش بیرون ازین رابطه اون بالاسریت خداته و قدرتش از هر دعا و طلسمی بی ...

بخدا من نمیدونم چیشد یهو ک همچین غلطی کردم اصن انقدی ک من متنفر بودم ازین کار شبو روزم شده گریه. ن ک برا رفیقم ها چون رفیقمم دارع ب شوهرش خیانت میکنه واقعا حالم بده حس بدی دارم دلم میخاد بمیرم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اینکه رفیقت به شوهرش خیانت می کنه دلیل نمیشه تو بری با شوهرش باشی

دقیقا برای همین خدمو کشیدم بیرون کلا سه روز بیشتر نشده ک باهاش بودم و اون سه روز انقد اذیت شدم از هر نوع اتفاقی 

بخدا من نمیدونم چیشد یهو ک همچین غلطی کردم اصن انقدی ک من متنفر بودم ازین کار شبو روزم شده گریه. ن ک ...

ببین یه چیز میگم گوش بده خواهش میکنم  باشه؟ 

ببین الان خدا این فرصت داده بهت که برگردی به راه خدا الان بهترین ماه برای توبست 

این آقا هیچ کاری از دستش بر نمیاد هیچ دعا و طلسمی بالاتر از قدرت خدا نیست 

این خداست که تو رو خواسته و تو این ماه بهت گفته برگرد سمتم الان داره امتحانت میکنه بینه چقد تو برگشتن سمت خدا محکمی 

فقط برگرد میفهممت شاید اشتباه کزده باشی ولی الان بیا بیرون از رابطه نه به خاطر رفیقت به خاطر عزت خودت باشه؟ 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

دقیقا برای همین خدمو کشیدم بیرون کلا سه روز بیشتر نشده ک باهاش بودم و اون سه روز انقد اذیت شدم از هر ...

میدونم الان بهترین وقته بیا بیرون 

بمونی هر بیشتر میری تو باتلاق

اومدم بیرون من کلا همه چیو جم کردم ولی از همه طرف تو اذیتم

تحمل کن 

بیین تحول درد داره 

دردشو بکش یه عمر خدا باهات دستتو میگیره ازین بهتر میخوای؟ 

میدونم الان بهترین وقته بیا بیرون بمونی هر بیشتر میری تو باتلاق

شاید باورت نشه ولی حالم از خدم بهم میخوره چون باهم رابطه... داشتیم نمیدونم دقیقا میگم ک چ مرگم شدا من همچبن ادمی نبودم بخدا

شاید باورت نشه ولی حالم از خدم بهم میخوره چون باهم رابطه... داشتیم نمیدونم دقیقا میگم ک چ مرگم شدا م ...

میدونم هیچ اشکالی نداره فقط برگرد الان دیگه تمومش کن باشه؟