2777
2789
عنوان

خاک بر سرم شد

216 بازدید | 15 پست

کراش خواهرم اومده توی دایرکت بهم اعتراف کرده که منو دوست داره. خواهرم خیلی دوسش داره اگه بهش بگم دق می‌کنه.منم از پسره بدم میاد نمیدونستم میخاد اینو بگه وگرنه باهاش چت نمی‌کردم.چیکار کنم حالا😔

بنظرتون به پسره بگم خواهرم روش کراشه؟ 

دارم از ناراحتی دیوونه میشم بمیرم برای خواهرم 

مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شت

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
ابروی خواهرتونبریا هیچی نگوبهش

خیلی خواهرم دوسش داره هر شب میگه بریم از مغازش خرید کنیم همین رفتو آمد های کوفتی باعث همین سو تفاهم شد کاش باهاش نمی‌رفتم خودش تنها میرفت

بگو شما با فرد مورد نظر من تفاوت دارید. روحیاتتون به خواهرم شبیهه حرفاتون منو یاد اون میندازه. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

محلش نده هیچی عم نگو

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

نه نگوبلاکش کن بره اگه خاهرتو دوس داری

بمیرم برای دل خواهرم

کاش بهش میگفتم این پسر چقدر لاشیه تا از فکرش بیرون بیاد اما نمیتونم بهش بگم

دیگه دوتاتون بی خیالش شین

خواهرم بیخیال نمیشه دلم میخاد بهش بفهمونم این پسره چقدر لاشیه اما نمیتونم