_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6067 عنوان بیاید کمککک 45 بازدید | 7 پست اینقدر سر درد میگیرم که چشمام از فشار اشک میریزهانگار میخواد از حدقه در بیاد این درد کل سرم رو در بر گرفتهفقط ۱۷ سالمه و روزی نیست که این سردرد هارو نکشمچیکار کنم ؟؟؟🥲🥲یه راهی بدید الان بستری نشم من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟ 1403/12/20 | 01:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تاج_خورشید عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 7301 برو پزشک قشنگم احتمالا میگرن داری بههرحال دکتر باید تشخیص بده که بهت بگه چیکار کنی کمتر اذیت بشی واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6067 برو پزشک قشنگم احتمالا میگرن داری بههرحال دکتر باید تشخیص بده که بهت بگه چیکار کنی کمتر اذیت بشی آخه فقط ۱۷ سالمه چیکار کردم میگرن گرفتم🥲 من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
تاج_خورشید عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 7301 آخه فقط ۱۷ سالمه چیکار کردم میگرن گرفتم🥲 چه ربطی داره عزیزم خواهر منم ۱۶ سالشه میگرن داره چرا نداره که 😂 واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6067 چه ربطی داره عزیزم خواهر منم ۱۶ سالشه میگرن داره چرا نداره که 😂 میگرنش خیلی شدیده ؟؟پیش چه دکتری باید برم عمومی یا مغز و اعصاب ؟ من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
تاج_خورشید عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 7301 میگرنش خیلی شدیده ؟؟پیش چه دکتری باید برم عمومی یا مغز و اعصاب ؟ نه خیلی حالا البته خودشم جو میده الکی😂 برو مغز چون عمومی نمیتونه mriبرات بنویسه واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید
_گل_نرگس۳۱۳_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6067 نه خیلی حالا البته خودشم جو میده الکی😂 برو مغز چون عمومی نمیتونه mriبرات بنویسه عزیزززم😂چه باحاله خواهرت چشم مرسی از راهنماییت😍 من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱 الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات میفرستی ؟
تاج_خورشید عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 7301 عزیزززم😂چه باحاله خواهرت چشم مرسی از راهنماییت😍 سلامت باشی عزیزم 🥰😍🥰😍 واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید