2777
2789

نمیدونم چرا بعضی کاربراي قدیمی انقدر به قدمتشون مينازن.عزیزم اون موقع که شما عضو بودی من داشتم هم خونه داری میکردم هم بچه داری هم درس.بیکار نبودم مثل شما

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربرای قدیمی رفتارتون خیلی بده بار کاربرای جدید نمیدونم انگار اینجارو خریدین که تا یکی تازه وارد میبینین میریزین سرش و خیلیا دلخور میشن که چرا سایت اینجوری شده انگار بهتون مدال دادن که دوسال بیشتر علاف بودین اینجا این افتخار نداره واقعا نمیدونم چی فکر کردین پیش خودتون هرکی سابقه عضویتش بیشتره انگار کیه یه گاردی میگیرن انگار کجا رو فتح کردن که کاربرای جدید مزاحمشون شدن

ای جون جیگرشو برم فدات شم عزیزم منو رادوینم خوبیم 

نی نی ت چیه😅😅😅اهان راستی عکس کاربریت خودتی وای عزیزمممم خیلی نازی😂😂😂😂

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂
چرا دعوا داری

دعوا چیه جیگر اونیکه تاپیک میزنه همیشه اول میزاره و بقیه وسوسه میشن میزارن این قانونه همیشه همین طور بوده

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها