2777
عنوان

بیاین شب شعر 💌✨😍💛

357 بازدید | 59 پست

هر کدوم یک بیت شعری که دوست دارین و بنویسید برامون لذت ببریم اگر خاطره ای پشتش هست هم تعریف کنید 😁😍💛🫂

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

وای تاپیک مورد علاقه م😍

چه دانستم که این سودا مرا زین سان کند مجنون

جهان را دوزخی سازد دو چشمم را کند جیحون

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گر چه او هرگز نمی گیرد ز حال ما خبر

درد او هر شب خبر گیرد ز سر تا پای ما

#صائب تبریزی

مشتاق توام با همه جوری و جفایی

محبوب منی با همه جرمی و خطایی.

#سعدی

ز کدام رَه رسیدی ز کدام در گذشتی

که ندیده دیده ناگه به درون دل فِتادی

#هوشنگ_ابتهاج

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من 

دل من داند و من دانم و دل داند و من 

خاک من گِل شود و گُل شکفتد از گلِ من 

تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من♥️ 

مولانا✍🏻

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

زندگی میکشد آخر به کجا کارت را

باید از دور تماشا بکنی یارت را

روز دیدار خودت را به ندیدن بزنی

شب ولی دوره کنی لحظه دیدارت را

همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>

آخ جون تاپیک مورد علاقم

😍💛

من ندانستم از اول که تو بی مهر و وفایی 

عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

وای تاپیک مورد علاقه م😍چه دانستم که این سودا مرا زین سان کند مجنونجهان را دوزخی سازد دو چشمم را کند ...

به به چه زیبا بود ممنون💚

مرا محروم کردی از خودت این داغ سنگین بود

چونان تحریم تنباکو برای ناصرالدین شاه