2777
2789
عنوان

خدا وجود داره ایا

101 بازدید | 8 پست

این همه سال هر چی دعا کردم آرزو کزدم هیچی به هیچی

بدترین ضربه ها و خوردم هی باز به خودش سپردم بازم هیچی

تو حرم امام رضا رفتم انقدر گریه کردم از هوش رفتم

تو حرم امام حسین نامه فرستادم تو ضریح انداختن برام خانوادم

اما…بازم هیچ….اصلا خدا انگار منو ایگنور کرده…مگه نمیگن خدا بخشندس بنده هاشو دوس داره کو؟؟؟ این همه عالم و آدم میگن ما معجزه دیدیم فلان دیدیم

من برای رسیدن به حاجتم تمام نماز هایی که تو قرآن بود و دعا هرچییییی بودو نبود رو دراوردم خوندم…

کجایی پس خدا؟ هستی؟ منو میبینی؟ اگه میبینی دگ چیزی ازت نمیخام فقط ببر منو ک خستم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یادت باشه استاد موقع امتحان سکوت میکنه

امتحان کنه که چی بشه؟؟

خودش آفریده و سرنوشت تعیین کرده

بعد امتحانم میگیره. هیچوقت برام منطقی نبود چنین چیزی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الاهیی عزیزم خدا وجود داره منتهی یهو خودشو نشون میده تو اوج اوج نا امیدی احتمالا خواسته ات خیلی مهم و بزرگه واست من ادم خوب و باخدایی نیستم ولی از همین جا واست دعا میکنم ایشالا برسی به اون خواسته الاهی به آرامش برسی امیدوارم روزی برسه که دیگه انقد استرس نکشی ✨❤️

امتحان کنه که چی بشه؟؟خودش آفریده و سرنوشت تعیین کردهبعد امتحانم میگیره. هیچوقت برام منطقی نبود چنین ...

ما که از حکمتش بی خبریم

خدایا ازت ممنونم که بهترینارو واسم مقدر میکنی🌱💕

امتحان کنه که چی بشه؟؟خودش آفریده و سرنوشت تعیین کردهبعد امتحانم میگیره. هیچوقت برام منطقی نبود چنین ...

آفرین حرف منم همینه

۲۲ سالمه ولی اندازه موهای سرم بدبختی کشیدم گریه کردم 

کسایی که دوسشون داشتم رها کردم بخدا سپردم

ولی همچنان میبینم هیچ پیشرفتی نیست

هرچی دعا میکنم نمیرسم به خاستم

پس کی نوبت من میشع؟

راستی عزیز من خودم تو اوج نا امیدیم بدبختی تو بدبختی داره میاد سراغم بهترین کسی که فکر میکردم مال منه آینده امو توش میدیدم خیلی راحت گذاشت رفت بعدشم همه ترکم کردن خیلی تنها شدم کلی بدبختی دیگه واسم اتفاق افتاد ولی نمیدونم چرا با وجودی ک هنوز درد دارم و هرروز دارم آب میشم از درد دلم نمیخواد نا امید باشم میدونی حس میکنم بلاخره خوب میشه یا من احمق و کورم یا واقعا همچین چیزی هست