2777
2789
عنوان

خانمای متاهل یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 40 پست
عزیزم مثلا یه روز تا ظهر سرکاره بعداظهر بیکاره یه مغازه داریم یکی دوساعت میره سر میزنه برمیگرده اینط ...

همسر من ساعت ۱۰ تا ساعت ۴ یا ۵، یه روزایی هم ممکنه کمتر یا بیشتر بشه و یا مثلا خرید داشته باشیم اصلا سرکار نریم چون ما با هم همکاریم، احتمالا همسرت اونقدر کنار هم بودن براش جذابیت نداره باید ببینی به چی علاقه داره بر اساس اون برنامه بریزی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من ی مدت شغلش رو عوض کرد ومجبور شد خونه بمونه رسما افسردگی گرفته بود اگه واقعا اینطوریه و بهش ا ...

نه اعتماد ندارم دوستاش آدمای خوبی نیستن و اعتیاد دارن

عه پس اقدام کنیم برای بچه😂چندماه اقدام بودیم نتیجه نداد🥲خودمم ترسیدم مشکلی باشه

والا واسه من که جواب داد حتی وقتهایی که خونه باشه تا خونه خواهرش که نزدیک هم هست نمیره میشینه پیش بچه ها ،،،واقعا بچه لذت خودشو داره

حالا با نازو عشوه و سرگرم کردن بخوای کاری پیش ببری ولی با بچه میشه بچه خودش بزرگترین سرگرمی هست اصلا ...

وای اصلا منم‌این فکرو میکردم ولی الانم که بچه دارم باز بعد سرکار میره قهوه خونه قلیون و بازی و اینا بعد میاد خونه هرچیم بهش میگم فایده نداره خسته شدم واقعا هروقتم خونه باشه میخواد بخوابه میگه خستم بخدا دارم روانی میشم همش تو خونه با یه بچه تنهام اونم میگه تو به من گیر میدی.

به نظر شما من حق ندارم ناراحت باشم

وای اصلا منم‌این فکرو میکردم ولی الانم که بچه دارم باز بعد سرکار میره قهوه خونه قلیون و بازی و اینا ...

آدمها متفاوت هستن بعضیا بعد بچه کلا عوض میشن حالامن بچه هام بیشتر به شوهرم گیر میدن حتی وقتی از کار می‌یاد کمی دیر کنه باید به هردوتاشون جواب بده کجا بوده من اصلا حرفی نمیزنم