2777
2789
عنوان

خیانت

147 بازدید | 14 پست

لطفا نظرتون رو بگین حالم بده بعد از ۵ سال بم خیانت کرد منم ب دوستام (فقط ۶ نفرشون ک از‌رابطمون باخبر بودن)جریان رو گفتم و یجورایی انگار ابروش رفت

نباید میگفتم؟ الان من باعث شدم ابرو یه نفر بره؟

خیلی احمقم مگ ن؟شبی ک لو رفت محل سگ بم نداد رفت طرف اون دختره و فرستادش سراغم کلیم فحش بم داد و باهم دس ب یکی کردن کلی اذیتم کردن الان بابت چی عذاب وجدان گرفتم😂😂اما همش میگم اون ک ت کل این رابطه خیلی خوب بود باهام و هیچ چیز بدی ازش ندیدم میگفتم بمیر میمرد اما خب در اخر‌گند زد کاش ب احترام خوبیایی ک بم کرده بود ب بقیه نگفته بودم و ابروشو نمیبردم

یعنی نباید میگفتم؟

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

خیانت نظر نداره کات بای

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خب اون بمیر میمرد یه نوع باج بوده دیگه از ادم زیادی خوبم بترسید

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.وزن کشی ششم۲۴/۳{۷۷}

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان زنا اگه بتونن و شرایط طلاق داشته باشن از شوهر خیانت کارشون جدا میشن میرن اونوقت تو میخای پای ی پسری که  هیچ نسبتی نداره باهات بمونی!!! اونم ی خائن 

من ب شخصه اگه شرایط طلاق داشتم حتی بچمم برمی‌داشتم میرفتم تا بیشتر از این غرورم و قلبم تو این زندگی با ی شوهر خیانت کار نشکنه

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

کسی که خیانت می کنه يعني خودش رو دوست نداره 

اون کسی هم که میاد وسط یک ارتباط، اونم همبن طور 

حالا فرض کن دو نفر که خودشون رو دوست ندارند، آزادشون بذاریم که باهم بشند 

اولش خوشبخت اند ولی بعدش آروم آروم... 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

عزیزم الان زنا اگه بتونن و شرایط طلاق داشته باشن از شوهر خیانت کارشون جدا میشن میرن اونوقت تو میخای ...

ن بابا من ولش کردم رفت تموم شد میگم‌کاش ب بقیه نگفته بودم‌خیانت کرده ابروشونو نمیبردم

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

کسی که خیانت می کنه يعني خودش رو دوست نداره اون کسی هم که میاد وسط یک ارتباط، اونم همبن طور حالا فرض ...

درسته

من الان میگم من انگار ابروشو بردم پس فرق من با اون چی بوده یعنی نباید ب دوستام‌میگفتم‌خیانت کرده؟

درستهمن الان میگم من انگار ابروشو بردم پس فرق من با اون چی بوده یعنی نباید ب دوستام‌میگفتم‌خیانت کرد ...

عزیزم من جای شما نیستم و اگر بخوام حرفی بزنم شاید باعث بشه شما رو زود قضاوت کنم 

اما اگر شما حس می کنید کار اشتباهی بوده، دیگه گذشته و غصه خوردن کاری رو درست نمی کنه یا جبران یا سپردن به خدا 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

نگران نباش یه روزی قدرتو میدونه که دیگ تورو نداره عزیزدلم

الان ت اینستا بعد از ۱۶ روز ان بلاکم کزده استوری عاشقونه غمگین گذاشته ک بدون تو خونه دلم زااااارت😂😂

من واسه این ناراحتم ک میگم کاش ب بقیه نگفته بودم‌خیانت کرده انگار ابروشو بردم مگ ن؟

عزیزم من جای شما نیستم و اگر بخوام حرفی بزنم شاید باعث بشه شما رو زود قضاوت کنم اما اگر شما حس می کن ...

🥲🥲💕

سلام 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین در حد رایگان 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4