2777
2789
عنوان

عمل واریکوسل

464 بازدید | 26 پست

اونایی که شوهرشون این روزا عمل واریکوسل کردن بیاییت تا وقتی مامان میشیم باهم باشیم...

گاهی، تنها یک دعا کافیست تا همه چیز عوض شود...خدایا میدونم از لابه لای مشکلات هوامو داری.پروردگارا از تو میخواهم...دامن همه روسبز کن.به ماهم نیم نگاهی بنداز،،،،زندگیمون یه بچه کم داره....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.ما چهارساله ازدواج کردیم

خودم ۲۲ شوهرم ۳۰ سالشه 

یکسال ونیم تقریبا جلوگیری داشتیم،بعد که بچه خواستیم و نشدم.رفتم دکتر چکاپ کامل دادم سالم بودم شوهرم ازمایش داد که تحرک اسپرمش کم بود

تعداد۹۰

تحرک  آ :۱۵درصد

مورفولوژی۷۰

رفت سونو گفتن واریکوسله باید عمل شه ولی ما گوش نکردیم(تجربه نداشتیم گفتیم با دارو حله الان خیلی پشیمونیم)بعد دارو داد بهش دکتر زنان وهم دکتر اورولوژ(پنتوکسی فیلین،ال کارنیتین،ویتامین ای،زینک پلاس،اورامین اف)ماه دوم حامله شدم...خیلی حس قشنگی بود وای فکرشو میکنم دیوونه میشم یعنی من مامان شده بودم....

ولی این حس ۱۲ روز بیشتر نبود سقط شد....دنیا خراب شد رو سرم...تیتر بتام بالا میرفت ولی دوبرابر نمیشد.سونو نشون نمیداد حتی ساک رو....فقط میگفت کیست داری..خلاصه خیر نبینه اون دکتر زنان که دستگاه معاینه انداخت وبعد اون افتادم سرخونریزی و چیزی نگذشت که سقط شد.....

بعد اون رفتیم پیش یه دکتر زنان معروف تقریبا(ولی هیچی سرش نمیشد انگاری)به شوهرم امپول داد دارو داد ولی کامل بی فایده،به خودمم همش کلومیفن میداد شبی سه تا فکرشو بکنین...با امپول hcg.خلاصه منی که هیچ مشکلی نداشتم پریودم به هم ریخت کیست گرفتم۷ سانت.پلی کیستیک شدم و هزارتا مشکل دیگه.دیدیم نه باباکجابوده میگن این دکتر خوبه بعد یکسال صرف وقت عوضش کردیم راستی میگفت توصیه میکنم عمل نکنین واریکوسل همسرمو.ماهم خوشحال...

گاهی، تنها یک دعا کافیست تا همه چیز عوض شود...خدایا میدونم از لابه لای مشکلات هوامو داری.پروردگارا از تو میخواهم...دامن همه روسبز کن.به ماهم نیم نگاهی بنداز،،،،زندگیمون یه بچه کم داره....

بعد یکسال و خورده ای ازمایش داد...داشتیم دیوونه میشدیم 

تعداد۱۴میلیون...تحرک ۵درصد 

بعد رفتیم زالو درمانی و دارو دادن موتیلیتی بووست و کیوتن ۱۰۰ تا ازمایشش یکم بهتر شد 

تعداد۳۹

تحرک۵۵

تحرک سریع۶۵

یکم امیدوارشدیم ولی هنوز خبری نبودازبارداری

تا اینکه رفتیم پیش یه دکتر اورولوژ خیلی خوب گفت باید عمل شه

ماهم قبول کردیم کاری که چندسال پیش باید میکردیم...

واریکوسلشون گرید چند بوده؟؟یک طرفه یا دوطرفه؟

گلم دوماه و نیم عمل کرده 

واریکوسلشون یک طرفه سمت چپ شدید

شما چی؟مشکل تعداد تحرک مورفولوژی ....چی بود؟

یکطرفه یا دو طرفه؟

خودتم مشکلی داری؟

الانم بعد عمل ولمن میخوره

دلسا کجا رفتی؟بیا بگو مشکل شوهرت چی بوده؟ازمایشش درچه رنجه؟بعد عمل هیچی بهتر نشده؟خودتم مشکل داری؟

انگار که هیچکس نیست

اینجاهم تنهام 

خدایا چی میشد اگه یه نی نی میذاشتی تو دلم خوشحالم میکردی

خدایا هرچی خودت مصلحت میدونی،فقط خونمون سوت و کوره 

خیلی دلم بچه میخواد 

کی بشه نی نی مو سالم بگیرم بغلم

دارم دیوونه میشم 

یعنی هیچکس نیست بیاد همدردم بشه 

وای خدا فکرشم نمیتونم بکنم

یعنی ممکنه من حامله نشم اصلا؟یعنی منم مامان میشم؟حس مادربودن چجوریه؟من تاحالا فقط با بچه های اطرافیانم درارتباط بودم...یعنی یه روزی بچه ای از خون خودم باشه

ثمره ی عشقمون باشه..ق.یعنی میشه؟چقدر بشینم و فکر کنم وغصه بخورم.هیچکسم خبرنداره با کی درد و دل کنم؟چقدر بگم این ماه درست میشه هععععی خدا شکرت

دارم دیوونه میشم  یعنی هیچکس نیست بیاد همدردم بشه  وای خدا فکرشم نمیتونم بکنم یعنی ممکن ...

عزیزم غصه نخور

شاید خواست خدا این بوده صبور باش و برای بهبودیه سریع تر دعا بخون قرآن بخون تا دلت آروم بشه.با استرسی که به خودت بدی چیزی حل نمیشه فقط روی خودت تاثیر بد میذاری.توکل کن به خدا.از تو حرکت از خدا برکت.

الان دوماه و نیم گذشته نتیجه آزمایش جدید چطور بوده؟

موناجون ممنون گلم.چشم

هنوز آزمایش نداده.دکتر گفت سه ماه بعد عمل ازمایش بده.میخواستم زودتر بفرستمش مخالفت کرد.گفت زودتر بریم یدفعه نتیجه خراب شه حالمون گرفته میشه.داروش تموم شه میره

شما چی؟مشکل تعداد تحرک مورفولوژی ....چی بود؟ یکطرفه یا دو طرفه؟ خودتم مشکلی داری؟

عزیزم ما قبل عمل شوهرم یه آزمایشگاه معمولی رفت تعدادش 12 میلیون بود دکتر معاینش کرد گفت واریکوسل شدید دوطرفه داری که باید عمل کنه بعدش رفت واسه عمل ایندفعه رفتیم مرکز ناباروری آز داد مورفولوژیش صفر شده بود یعنی همش آبنرمال بود بعد قرص فرتیل اید من خورد مورفولوژیش 2 درصد نرمال شد...خیلی وقته نزدیک 10 ماهه دیگه آز نداد و درمانو ادامه ندادیم...آخه شوهرم میگه من 3 ساله دارم قرص میخورم و میرم دکتر هیچ کاری نمیکنن الکی پول میگیرن..منم پلی کیستیک خفیفم ولی مشکل اصلی شوهرمه...من تخمدونام به دارو خوب جواب میدن و فولیکولای خوبی داشتم ولی نمیشد...

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰